Ajde bre,jako na titulu! :D
Za kup nema veze,sto ti kazes Moravac je odradio posao +2 gola Gianakisa :D
Moravcu ove sezone prijaju kup utakmice bas haha
Attachment 76695
Printable View
Ajde bre,jako na titulu! :D
Za kup nema veze,sto ti kazes Moravac je odradio posao +2 gola Gianakisa :D
Moravcu ove sezone prijaju kup utakmice bas haha
Attachment 76695
Najbitnija utakmica u ligi ove sezone :D
Pobeda donosi veliki korak ka tituli,poraz dramaticnu zavrsnicu...
U prvom delu sezone bilo je 3-1 za mene,ali od tada smo se i protivnik i ja pojacali...Bice zanimljivo :D
Attachment 76696
Nordeuse, teraj se u 3 pičke materine... Veze s mozgom ova igra nema... Lik igra 3-4-1-2, ja stavio 3-1-4-2, dva napadača na njegova 3 štopera i prostora za kontre iza njegove M linije i nijedna da sevne... Napadači su mi do zla boga trolovani, 8 i 6 golova, a dva MC 9 i 7 golova... Sve zajedno 30 golova, a toliko mi je dao AMC... Izgubismo na kraju 0-1, nismo dali gol na poslednje 3 utakmice (ne računam zadnjeg i predzadnjeg)... A evo i zašto smo izgubili...
Deja vu...
Attachment 76697
Partizanu puno srece u finalu kupa
protiv ekipe koja nas je pre par sezona kostala titule ili
bar bolje pozicije...Umesto ocekivanih 6 bodova u dvomecu smo uzeli samo 1 :D
Attachment 76699
dobra sezona za CEDA FC.
cestitke svima na osvojenim trofejima. :cool:
Attachment 76701
Attachment 76702
Momci šta da se igra na ovu taktiku bez ikakvog smisla? Sa ovime je došao do finala kupa?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e85da48156.jpg
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
E vala da mi je znati koji majmun je ovakav algoritam napravio. Da mu se lepo onda, naravno samo hipotetički, naj...m svega starijeg od 18 i mlađeg od 50. Ma i muškog, kada mogu đetići, mogu i ja.
Finale kupa. Protivnik nije prisutan. Meni podrška +15% od prvog minuta. Moral max, kondicija max. On bez MC (slika iznad).
I šta se dešava? Moj golman sa 7* ne može ni svoje okruglo jaje da uhvati, a kamoli loptu. Prva 2 šuta, 2:0 za njega. Prvi sa pola terena. Pa moroni neopevani, kakva bre sličnost sa stvarnošću? Kakva bre koji k...c iznenađenja???!!!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...26b26a1faa.jpg
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
Ma tebi je odbrana zaribala... Golman je odbranio 2 od 4, a gde je odbrana da izblokira ova 2...