Page 39 of 46 FirstFirst ... 293738394041 ... LastLast
Results 381 to 390 of 486
Like Tree506Likes

Thread: Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Partizan nikad više golova u sezoni nije primio, a nikad lakše nije osvojio titulu...

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Trenutna postava tima, jos gk moram istrenirat....doveo tri igraca dc/dmc. mc, mc ( istrenirao mu st/amc ), isto tako dc/dmc je dobio zid specijalnost
    Danas je na rasporedu u 16:57 uzvrat Nivea men lige protiv Los Galacticos gdje lovimo laostatak od 2-1

pojacanja

igraci su 4* bili 307Q

Lovrena smo digli sa 8 na 9*

LIGA:
    Trenutno drugi nadamo se tu i ostat, inace furiozni drugi dio sezone imamo 9-0-0 uz gol razliku 31-4 impresivno za mene

Za sada u iducu sezonu cemo startat sa solidnim timom prva postava udarnicka ce biti 8 sa 8* i tri sa 7* prvi dan sezone cemo gledat dovest talentiranog GK ( ukoliko trenutni nije ), novog DR i DL, nadamo se prolasku u finale nivea lige iako je tanjur tu, sljedece cemo pokusat napast tripl

VIP
    U direktnom okršaju sa prvim pratiocem Celtic prima 4 gola iz prvih 5 šuteva u okvir... I na kraju se utakmica svela na to da su njegovi bili motivisani, a moji nisu... Pa boli me kurac više da gledam u pasulj da li će moji biti motivisani ili ne... Ako im borba za titulu nije motivacija, onda koji kurac da igram ovo... Izgubili smo 7 bodova u poslednja 3 kola i sa 7 razlike pali na 2, baš kao i United prošle sezone... Ako Celtic, koji je u 22 kola primio samo 11 golova (a danas 4), ostane bez titule, ne pada mi na pamet da više igram ovo...

Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    U direktnom okršaju sa prvim pratiocem Celtic prima 4 gola iz prvih 5 šuteva u okvir... I na kraju se utakmica svela na to da su njegovi bili motivisani, a moji nisu... Pa boli me kurac više da gledam u pasulj da li će moji biti motivisani ili ne... Ako im borba za titulu nije motivacija, onda koji kurac da igram ovo... Izgubili smo 7 bodova u poslednja 3 kola i sa 7 razlike pali na 2, baš kao i United prošle sezone... Ako Celtic, koji je u 22 kola primio samo 11 golova (a danas 4), ostane bez titule, ne pada mi na pamet da više igram ovo...
    Jebu tebe malo ovi iz nordeusa cini se meni nanjusili su krv i tvoju nervozu u igri, emotivno si se vezao prika

VIP
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Jebu tebe malo ovi iz nordeusa cini se meni nanjusili su krv i tvoju nervozu u igri, emotivno si se vezao prika
    Šta ću kad sam emotivac... Ne volim kad me jebu, a ne plate...

ispali smo u nivei ocekivano, poveli smo i onda je gost okrenuo naravno marao sam se otvorit i onda sam porciju dobio
    Cestitke Mateju na finalu i puno srece

Newbie
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post

ispali smo u nivei ocekivano, poveli smo i onda je gost okrenuo naravno marao sam se otvorit i onda sam porciju dobio
    Cestitke Mateju na finalu i puno srece
    fala Veco, idemo po sve

Samo deri iduce sezone vracam se jos jaci hahahaha, sad se moram u savezu izivit nema druge a prvo pocepat ove u ligi

VIP
    Celtic prima 7 golova danas, puši kurac Nordeuse!!!

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-1nnnnn.jpg

Vidita šta mi kurčev Nordeus radi!!! Za celu sezonu sam imao 2 poraza, a onda nerešeno i 4 poraza zaredom!!! Pušite kurac svi u Nordeusu!!!
    Last edited by Steppenwolf; 02-01-2017 at 05:51 PM.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Kad igrač pređe granicu od 180% onda više ne napreduje na treningu, jedino na utakmicama.

Page 39 of 46 FirstFirst ... 293738394041 ... LastLast