Page 29 of 49 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 281 to 290 of 486
Like Tree506Likes

Thread: Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Ma sve je to ok, ali ovo je samo jedna glupa igrica:-) Pa zar treba da pomeram utakmice u 4:30 ???? pa valjda je normalno da se pomeraju u 20h, 21h pa da budu oba menadzera tu i sto vise navijace. Ali dobro, to je njegov problem :-)

Послато са HTC One_M8 уз помоћ Тапатока
    A gle ako decku taj termin pase ok, ne branim ja nikog da se razumijemo, ali prepirete se oko primjene termina govorite kako je to glupa igra a onda spominjete navijace, ja osobno se nikad nisam zamarao promjenom termina, meni ako termin iz nekog razloga nije pasao promjenio bih ga, naravno zadnju zekmu je Galacticos i termin nase tekme promjenio i dobro ne marim za to...a ako cete se svadjat i prepirat oko toga onda u kurac delete igru i pravac na odjel psihijatrije, primjerice neki dan mi se Tuzla porukom ispricao sto je glasao za mog pritivnika msm meni je to smjesno...i sad sta b ja lika trebao obrisat sto bi ti Sinisa primjerice napravio...al dobro svako ima pravo na svoje misljenje ali da se koljemo tu zbig toga vec je malo djetinasto...

Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Kaskada i Mačva kad igraju onda je to udarni termin. Ni meni nije jasno, meni ko tako uradi ide na brisanje i blokadu.

Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
    Joj Mesa sad ga i ti baljezgas igras najveci lvl i sad pljujes po nama sirotinji...a sjeti se kad smo bili nizi leveli, mi stara garda smo imali respect kodeks cuvali djale jedni drugima a ti si se prodao....nije lijepo od tebe Mesa okreces se kako vjetar puse budi covjek na kraju krajeva ovi je samo jebena igra...hahahaa malo sprdanja posto ti je pogled odozgo lupio u glavu

Quote Originally Posted by Nemanja96 View Post
    Klasican debil koji zivi za jebenu igricu

Послато са CHC-U01 уз помоћ Тапатока
    Nemanja96 koliko dugo igras t11

Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Svaka tebi cast, prava si momcina. Zelim ti da me oderes 10:0, ako je to moguce. Tvoje je pravo da biras u koje vreme zelis da igras, ali ako smo vec prijatelji na topelevenu, onda treba obojca da gledamo i da uzivamo ( sa navijacima) , pa neka pobedi bolje ili ti srecniji. Ipak mi ovo sranje igramo preko 5 godina i nismo klinci. Kako nikada Mesa, Srki, Aldin, Davor... nisu pomerali utakmice...glupo je i pricati o tome. Jedino ti i Vucica pomerate vremena na 4h, 5h , 6h kao da vam zivot zavisi od te utskmice Ako ti nesto znaci, mogu ti ja i moje vreme pomeriti na 4:30, pa gledaj sam i navijaj sa svojim navijacima.

idemoooooooooooooooo
    Mene si zaboravio Sinisa i sad sam ekstremno iznenadjen i uvredjen tvojom izjavom kao da sam ja u grupi klinaca i kao da sam jucer poceo ( doduse jesam sa 8 novih timova ) ali opet druze, zar si mene zaboravio koji je Djalovicu ocitao bukvicu a svi dobro znamo sta je Djalovic bio ( Knic )

Quote Originally Posted by galacticos View Post
    nisam napravio ništa nelegalno,stavio sam kad mi najbolje odgovara i često stavim tak tekme pa mi još niko ništa nije reko, to je moja stvar, između ostalog tako sam igro i s vučicom... ako te što mučilo mogo si pitat mene (znaš me od prije par sezona, normalno smo komunicirali i znaš moje mišljenje o tebi), a ne postavit retoričko pitanje na forumu gdje me vrijeđa budala koja me ni ne zna...kažem budala jer ne znam što bi drugo trebo pomislit... i da, mislim da sam dobar na toj igrici i da imam i znanje i sve što sam dokazo dok su ekipa koju cijenim (Meša, Veco i Asmir) bili 3 lvl iznad mene pa sam poprilično ravnopravno igro s njima, ali opet nisam toliko dobar da bi se pričalo na 20 postova tu o meni, o mom (lažnom) savezu i slično... hvala što ste me izvrijeđali na temelju "samo glupe igrice", ali ja i dalje ostajem pri mijenjanju termina, pogotovo dok imam nepovoljan rezultat, ipak igram da pobjedim, da nemam taj imperativ nebi ni igro
    Svaka cast iskreno

Newbie
    konačno neko normalnog razmišljanja

Quote Originally Posted by Shadow View Post
    O'ladite sa vređanjem. Budite civilizovani ako je to moguće.

Stanje u ligi:

Attachment 76378

Pomada:

Attachment 76381

Attachment 76382

Još malo 6 godina

Attachment 76383
    Igras 3 mjeseca duze od mene, doduse taj prvi jedinu pravu BJ su mi hakirali pa sam na ovom sada
    Shadow likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Joj Mesa sad ga i ti baljezgas igras najveci lvl i sad pljujes po nama sirotinji...a sjeti se kad smo bili nizi leveli, mi stara garda smo imali respect kodeks cuvali djale jedni drugima a ti si se prodao....nije lijepo od tebe Mesa okreces se kako vjetar puse budi covjek na kraju krajeva ovi je samo jebena igra...hahahaa malo sprdanja posto ti je pogled odozgo lupio u glavu
    Nikoga ja ne pljujem, samo kažem da svi koji me mrze zakažu mi utakmicu poslije pola noći. Ti i ja smo se uvijek medjusobno pomagali (ti meni kad sam počinjao igrat aktivno, ja tebi posljednjih nekoliko sezona). Hajde to što imaš da mi kažeš reci mi u chatu, nemoj ovdje da me pljuješ. :-P

Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk

Addicted
    Vidim ja djavo odneo salu ovde haha

Addicted
    Uskoro 6 godina od kada sam prvi put usao u igricu
    Posto sam imao svega 12 i po godina hahaha i sobzirom da je izmedju prvog
    i ovog sadasnjeg vodjenja bila prilicna pauza ne cudi me ne bas bogata proslost,ali
    nadam se da cu to nadoknaditi u narednom periodu,svakako je ovih par sezona od kad ponovo igram
    najtrofejniji period do sada

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_9.jpg
    MNK Kaskada and Crvena Zvezda like this.

Page 29 of 49 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast