Page 28 of 49 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Results 271 to 280 of 486
Like Tree506Likes

Thread: Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by galacticos View Post
    Nemanja, to što ti pišeš ni ne može napisat nego debil... nezz što ste se našli raspravljat o meni, nađite si život, meni to vrijeme odgovara prije posla i ja sam si tako stavio, vi si stavljajte kad želite... hvala i pozdrav
    Mi imamo naše živote i ovo je između ostalog deo istih. Nema ništa lepše gurnuti protivniku loptu kroz pišu ili ga smlatiti taktikom. A taktika nije 5 ujutru. Ako si već takav majstor, mogao si pitati Mačvu koji bi termin odgovorao i tebi i njemu. E onda bi bio Ljupko Petrović, a ne Slobodan Santrač. 😆

ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
    Macva FC likes this.

Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Svaka tebi cast, prava si momcina. Zelim ti da me oderes 10:0, ako je to moguce. Tvoje je pravo da biras u koje vreme zelis da igras, ali ako smo vec prijatelji na topelevenu, onda treba obojca da gledamo i da uzivamo ( sa navijacima) , pa neka pobedi bolje ili ti srecniji. Ipak mi ovo sranje igramo preko 5 godina i nismo klinci. Kako nikada Mesa, Srki, Aldin, Davor... nisu pomerali utakmice...glupo je i pricati o tome. Jedino ti i Vucica pomerate vremena na 4h, 5h , 6h kao da vam zivot zavisi od te utskmice Ako ti nesto znaci, mogu ti ja i moje vreme pomeriti na 4:30, pa gledaj sam i navijaj sa svojim navijacima.

idemoooooooooooooooo
    Mačva, prati strelice!

Macva FC likes this.

Pošto vidim da Wolf mnogo voli oralni seks, e neka mu se napuše i od mene !!! Koju čovek taktiku igra, nije bio prisutan i na kraju k.... !

Macva FC likes this.

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Nisi shvatio,ova trojica su krenuli ka klupi,vrši se izmena a onda ulaze nova trojica i oni će zauzeti normalne pozicije na terenu.

Ma glupost bre,nego eto zamlaćujemo se malo ovde da protraćimo slobodne vreme umesto da ga usmerimo na nešto pametno

Sent from my iPad using Tapatalk

Newbie
    nisam napravio ništa nelegalno,stavio sam kad mi najbolje odgovara i često stavim tak tekme pa mi još niko ništa nije reko, to je moja stvar, između ostalog tako sam igro i s vučicom... ako te što mučilo mogo si pitat mene (znaš me od prije par sezona, normalno smo komunicirali i znaš moje mišljenje o tebi), a ne postavit retoričko pitanje na forumu gdje me vrijeđa budala koja me ni ne zna...kažem budala jer ne znam što bi drugo trebo pomislit... i da, mislim da sam dobar na toj igrici i da imam i znanje i sve što sam dokazo dok su ekipa koju cijenim (Meša, Veco i Asmir) bili 3 lvl iznad mene pa sam poprilično ravnopravno igro s njima, ali opet nisam toliko dobar da bi se pričalo na 20 postova tu o meni, o mom (lažnom) savezu i slično... hvala što ste me izvrijeđali na temelju "samo glupe igrice", ali ja i dalje ostajem pri mijenjanju termina, pogotovo dok imam nepovoljan rezultat, ipak igram da pobjedim, da nemam taj imperativ nebi ni igro

Newbie
    i da jači si, vjv ćeš pobjedit,sretno,!! ali nema veze, veselim se okršajima s vama kad se nađemo na istom lvl-u, sad sam ipak u hendikepu 20% u odnosu na vas
    Macva FC likes this.

Addicted
    Quote Originally Posted by Viktor Stefanovic View Post
    Nisi shvatio,ova trojica su krenuli ka klupi,vrši se izmena a onda ulaze nova trojica i oni će zauzeti normalne pozicije na terenu.

Ma glupost bre,nego eto zamlaćujemo se malo ovde da protraćimo slobodne vreme umesto da ga usmerimo na nešto pametno

Sent from my iPad using Tapatalk
    Da sam svo slobodno vreme potroseno na TE,potrosio recimo na trening neki ili odmor ili hobi neki sta ja znam,
    De bi mi kraj bio hahaha

Addicted
    Danas pobeda,sutra utakmica kupa protiv prvog favorita za titulu

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_7.jpgSezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_8.jpg

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    O'ladite sa vređanjem. Budite civilizovani ako je to moguće.

Stanje u ligi:

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_3.jpg

Pomada:

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_2.jpg

Još malo 6 godina

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_4.jpg

VIP Macva FC's Avatar
    idemoooooooooooooooo
    Last edited by Macva FC; 01-24-2017 at 07:57 PM.
    Crvena Zvezda likes this.
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Page 28 of 49 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast