Results 1 to 10 of 486
Like Tree506Likes

Thread: Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Vidiš i meni je palo na pamet da se možda sprema vlastita forum aplikacija od Nordeusa.

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Vidiš i meni je palo na pamet da se možda sprema vlastita forum aplikacija od Nordeusa.
    Ja sam pomislio na to čim ovo više neradi.
    Pa napravili ovu igru sa ovoliko korisnika pa mogu valjda i aplikaciju za forum da naprave.

VIP
    Belgrade United na rasprodaji... Toma otišao za 3 tokena, Rizzo za 4, Hegyesi za 6... Ostala mi samo 2 štopera od 5* u odbrani i boranija... I Kaddu iz Celtic-a ode za 5 tokena...
    MNK Kaskada likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Belgrade United na rasprodaji... Toma otišao za 3 tokena, Rizzo za 4, Hegyesi za 6... Ostala mi samo 2 štopera od 5* u odbrani i boranija... I Kaddu iz Celtic-a ode za 5 tokena...
    Mogu mislit kako je ovaj font izgledao na monitoru od 32 incha. :P

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Mogu mislit kako je ovaj font izgledao na monitoru od 32 incha. :P
    Nema uopšte razlike u veličini fonta... Samo, to što sam napisao sada staje u 3 reda, a na 32'' u jedan red

VIP
    Koliko su smešne neke stvari u igri pokazuje i ova utakmica... Protivnik nije mogao da priđe golu, dok umesto AMC nisam ubacio DMC, da pokrije njegovog AMC... Dok nije bio markiran, nije ga bilo nigde... Treći gol primljen iz kontre, iako smo igrali ultradefanzivno, opet tipično nordeusovska glupost...

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-1ccc.jpgSezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-1cccc.jpg
    Страхиња998 and lespa like this.

Champion lespa's Avatar
    [QUOTE=Steppenwolf;437418]Koliko su smešne neke stvari u igri pokazuje i ova utakmica... Protivnik nije mogao da priđe golu, dok umesto AMC nisam ubacio DMC, da pokrije njegovog AMC... Dok nije bio markiran, nije ga bilo nigde... Treći gol primljen iz kontre, iako smo igrali ultradefanzivno, opet tipično nordeusovska glupost...

sta je ovo Wolf?! igraci od 1*, 2* i 3*?!?!?!
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522