Vidiš i meni je palo na pamet da se možda sprema vlastita forum aplikacija od Nordeusa.
Vidiš i meni je palo na pamet da se možda sprema vlastita forum aplikacija od Nordeusa.
Belgrade United na rasprodaji... Toma otišao za 3 tokena, Rizzo za 4, Hegyesi za 6... Ostala mi samo 2 štopera od 5* u odbrani i boranija... I Kaddu iz Celtic-a ode za 5 tokena...
Koliko su smešne neke stvari u igri pokazuje i ova utakmica... Protivnik nije mogao da priđe golu, dok umesto AMC nisam ubacio DMC, da pokrije njegovog AMC... Dok nije bio markiran, nije ga bilo nigde... Treći gol primljen iz kontre, iako smo igrali ultradefanzivno, opet tipično nordeusovska glupost...
![]()
[QUOTE=Steppenwolf;437418]Koliko su smešne neke stvari u igri pokazuje i ova utakmica... Protivnik nije mogao da priđe golu, dok umesto AMC nisam ubacio DMC, da pokrije njegovog AMC... Dok nije bio markiran, nije ga bilo nigde... Treći gol primljen iz kontre, iako smo igrali ultradefanzivno, opet tipično nordeusovska glupost...
sta je ovo Wolf?! igraci od 1*, 2* i 3*?!?!?!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522