Results 1 to 10 of 486
Like Tree506Likes

Thread: Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted
    Quote Originally Posted by bojangjks View Post
    Pozdrav svima. Mislim da sam najmladji na forumu, ali imam jedno pitanje. Bio sam u problemima sa kvalitetom igraca i svake sezone kuburim sa parama, dok tokene uvek imam 100+. Kupio sam 6-7 igrača i otišao u -650m sad mi je ostalo -390m i imam 6 dana za isplatu duga. Šta se dešava sa ekipom ako ne isplatjm u tih dana? I je l' zna neko koliko puta dnevno ili kako već to ide ona investicija 1.12m za reklam, jer mi je to vrh ali malopre sam 10-15 puta to uradio i više ne može.
    Pozdrav
    Kad sam ja bio u takvom problemu i nisam isplatio na vreme dug
    gubio sam igrace,tipa Nordeus ti uzme igraca i smanji dug za vrednost tog igraca,ako se dobro secam
    Za reklamu nzm,ne praktikujem to
    Ako vec kazes da imas dosta tokena mogao bi da kupis pare u krajnjem slucaju...
    Koji si nivo?
    Ja sam neko vreme bas kuburio sa parama,svakako najbolji nacin za zaradu su dobri rezultati u takmicenjima,prodaj kog igraca koji ti ne treba ako imas i valja ces se izvuci
    MNK Kaskada likes this.

Newbie
    20 nivo. Ma da im dam 85T da bih izmirio dugove - nemaaa šanse😂
    Prodao sam sve što se prodati može, ali ono što me j*** je to što nisam gradio stadion bio sam u fazonu ma ko da je bitno, a nisam razmišljao o parama haha, a još dugo nisam igrao pa počeo pre oko 10meseci opet.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    20 nivo. Ma da im dam 85T da bih izmirio dugove - nemaaa šanseߘŠProdao sam sve što se prodati može, ali ono što me j*** je to što nisam gradio stadion bio sam u fazonu ma ko da je bitno, a nisam razmišljao o parama haha, a još dugo nisam igrao pa počeo pre oko 10meseci opet.
    30 je reklama na dan. Ako ne izmiriš dugove u roku od 7 dana onda će nordeus da ti prodaje najbolje igrače redom. Ako imaš samo 14 igrača u timu nakon svakog tvog prodanog igrača uvalit će ti penzionera za džabe (3*).

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Ubo sam dobrog nordgena izgleda.
    Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_2017-01-10-11-10-35.jpg
    3* je, sad ide spec, pa 2 pozz, pa na 9* ako mogne.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Ubo sam dobrog nordgena izgleda.
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_2017-01-10-11-10-35.jpg 
Views:	29 
Size:	57.9 KB 
ID:	75758
    3* je, sad ide spec, pa 2 pozz, pa na 9* ako mogne.
    Ubo sam izgleda prstom u govno jer slabo igra. Da mu istreniram AML, AMR i spec potrošio sam 116 kofera. Da ga dignem sa 3* na 5* 69 kofera, sa 5* na 6* 78 kofera i sa 6* na 7* 97 kofera. Primjetio sam i sad sam 100% siguran da igrač na 3* i na 4* isto napreduje a napredak se smanjuje na 5* i dalje u prosjeku za 20%. Pored ovog kupio sam jos 8 nordgena 3* koji su imali daleko slabiji napredak na treningu (+100 do +140), njih se ne isplati trenirat - odmah prodaja.
    Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_2017-01-10-12-55-40.jpg

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_2017-01-10-20-29-26.jpg

Sad neznam dali da ga dalje treniram, ocjene su mu 7 i 6 u dvije utakmice. Kad ga zamijenim kao da bolje igraju, penzioneri još uvijek dobro igraju. :-/

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Ubo sam izgleda prstom u govno jer slabo igra. Da mu istreniram AML, AMR i spec potrošio sam 116 kofera. Da ga dignem sa 3* na 5* 69 kofera, sa 5* na 6* 78 kofera i sa 6* na 7* 97 kofera. Primjetio sam i sad sam 100% siguran da igrač na 3* i na 4* isto napreduje a napredak se smanjuje na 5* i dalje u prosjeku za 20%. Pored ovog kupio sam jos 8 nordgena 3* koji su imali daleko slabiji napredak na treningu (+100 do +140), njih se ne isplati trenirat - odmah prodaja.

Name:	Screenshot_2017-01-10-12-55-40.jpg 
Views:	28 
Size:	45.5 KB 
ID:	75805

Name:	Screenshot_2017-01-10-20-29-26.jpg 
Views:	28 
Size:	50.3 KB 
ID:	75806

Sad neznam dali da ga dalje treniram, ocjene su mu 7 i 6 u dvije utakmice. Kad ga zamijenim kao da bolje igraju, penzioneri još uvijek dobro igraju. :-/
    Slabo je njemu pozicioniranje za napadača, bolje po krilu da ti igra... I to gledaj da, ako igraš po krilima, igra levo, a ako igraš kroz sredinu, igra desno... A to da je isti napredak od 1 do 4 zvezdice, uvek je bilo tako...

VIP
    Opet sam pogrešno navio sat jutros i nisam gledao utakmicu u kupu... tačnije vatromet...

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-1d.jpg

Addicted
    20 nivo. Ma da im dam 85T da bih izmirio dugove - nemaaa šanse
    Prodao sam sve što se prodati može, ali ono što me j*** je to što nisam gradio stadion bio sam u fazonu ma ko da je bitno, a nisam razmišljao o parama haha, a još dugo nisam igrao pa počeo pre oko 10meseci opet.
    Svakako po mom misljenju kupovina para treba da bude poslednja opcija,ako mozes
    na bilo koji drugi nacin da se izvuces iz dugova odlicno...Mada ako te stisnu dugovi,nzm
    mozda je i bolje da im das tih 85t ili kolko ti je vec potrebno za stabilnost,jer se sigurno isplati na duze staze...
    Ako ti nordeus proda sve najbolje igrace ostajes sa matorcima koji ne mogu da prave uspeh u takmicenjima,samim tim nema
    para posto si sam rekao da od stadiona nemas neku zaradu,a nemas ni sta da prodas i vremenom ces opet da upadnes u minus
    i bices u daleko goroj situaciji nego sad jer nordeus nece imati sta da ti proda
    Ne znam kakva ti je transfer lista,koliko lako se prodaju igraci...kad sma bio u dugovima
    kupovao sam matorce,one free agent igrace za dzabe pa ih prodavao za nesto para,mada potrebna ti je vrlo aktivna
    transfer lista da bi neko kupio takve matorce,ja sam imao srece...Moje misljenje je da ti je sad najbitnije da po svaku cenu
    sacuvas tim koji moze da se bori za najvise pozicije samim tim i najvece nagrade
    Viktor Stefanovic likes this.