Page 13 of 46 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 121 to 130 of 486
Like Tree506Likes

Thread: Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post

Nije mi jasno jedno Milan mi je protivnik u nastavku Nivea, neznam kako nije prvi u grupi bolja gol razlika od prvog, prvog je pobjedio 3-1 i izgubio 3-2 dakle i u tom segmentu je bolji jel netko zna kako oni to gledaju
    Tri tima imaju isti broj bodova, pa gledaju tabelu samo između ta 3 tima... Milan je verovatno ovog zadnjeg tukao malo jačom gol razlikom...

VIP
    Uporedite ovo sa mojim prethodnim postom (8 šansi, 6 u okvir, 5 primljenih golova)... Ovde 25 šansi, 14 u okvir i drugi gol dajemo tek u produžetcima...

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-2c.jpgSezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-2cc.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Direktan crveni u ligi a zatim i u Ligi šampiona, 4 utakmice kazne.

Baš je nešto neraspoložen, penal i pljuvanje.

Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Direktan crveni u ligi a zatim i u Ligi šampiona, 4 utakmice kazne.

Baš je nešto neraspoložen, penal i pljuvanje.

Ekvadorac, hladno mu u Bosni, a ima i međeda Navikao čovek na toplo i na jaguare, pa hoće da ide na odmor kući, u Južnu Ameriku... 2 dana pauze...

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ekvadorac, hladno mu u Bosni, a ima i međeda Navikao čovek na toplo i na jaguare, pa hoće da ide na odmor kući, u Južnu Ameriku... 2 dana pauze...
    Jebo zemlju koja Bosne nema

VIP
    Meni neke stvari nisu jasne u vezi pozajmljivanja igrača... Da li ti pozajmljeni igrači mogu da igraju samo u savezima ili šta? Šta znači crvena, a šta plava strelica? Ako je crvena strelica igrač pozajmljen drugom klubu, kako može da igra za svoj klub?

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Meni neke stvari nisu jasne u vezi pozajmljivanja igrača... Da li ti pozajmljeni igrači mogu da igraju samo u savezima ili šta? Šta znači crvena, a šta plava strelica? Ako je crvena strelica igrač pozajmljen drugom klubu, kako može da igra za svoj klub?
    Baš tako kako si primjetio, pozajmljen je samo za utakmice saveza, a inače igra normalno u svom timu.

VIP
    Baš tako kako si primjetio, pozajmljen je samo za utakmice saveza, a inače igra normalno u svom timu.

Glupavo... To samo u Nordeusu mogu da smisle tako nešto... Pa to praktično znači da mogu s jednim timom da igram savez ozbiljno, sa ostala 2 da me boli k, a onda najbolje igrače iz ta 2 tima pozajmim ovom prvom...

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Glupavo... To samo u Nordeusu mogu da smisle tako nešto... Pa to praktično znači da mogu s jednim timom da igram savez ozbiljno, sa ostala 2 da me boli k, a onda najbolje igrače iz ta 2 tima pozajmim ovom prvom...
    Nisam siguran da si shvatio. Ako ta 2 izgube a sa jednim pobijediš onda je rezultat 6:3 za protivnički savez. Kako onda može biti svejedno.

VIP
    Nisam siguran da si shvatio. Ako ta 2 izgube a sa jednim pobijediš onda je rezultat 6:3 za protivnički savez. Kako onda može biti svejedno.

Nisam mislio u isti savez da ih strpam... S glavnim timom u ozbiljan savez, a sa ostala dva u neki bezveze savez...

Page 13 of 46 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast