Results 1 to 10 of 486
Like Tree506Likes

Thread: Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Glupavo... To samo u Nordeusu mogu da smisle tako nešto... Pa to praktično znači da mogu s jednim timom da igram savez ozbiljno, sa ostala 2 da me boli k, a onda najbolje igrače iz ta 2 tima pozajmim ovom prvom...
    Nisam siguran da si shvatio. Ako ta 2 izgube a sa jednim pobijediš onda je rezultat 6:3 za protivnički savez. Kako onda može biti svejedno.

Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Nisam siguran da si shvatio. Ako ta 2 izgube a sa jednim pobijediš onda je rezultat 6:3 za protivnički savez. Kako onda može biti svejedno.

Nisam mislio u isti savez da ih strpam... S glavnim timom u ozbiljan savez, a sa ostala dva u neki bezveze savez...

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Nisam mislio u isti savez da ih strpam... S glavnim timom u ozbiljan savez, a sa ostala dva u neki bezveze savez...
    Dodji kod nas ako hoćeš.
    Mi smo druga zlatna,30 tokena na kraju turnira dobiješ ako se plasiramo u prvu zlatnu onda dobiješ 50 tokena.
    A tvoje iskustvo bi nam baš baš značilo

VIP
    Quote Originally Posted by Viktor Stefanovic View Post
    Dodji kod nas ako hoćeš.
    Mi smo druga zlatna,30 tokena na kraju turnira dobiješ ako se plasiramo u prvu zlatnu onda dobiješ 50 tokena.
    A tvoje iskustvo bi nam baš baš značilo
    Ma nemam ja nerava da to igram, gledam da smanjim broj utakmica dnevno... Zato i gasim BUnited, a i Partizan ću kad Khisamov ode...

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Ma nemam ja nerava da to igram, gledam da smanjim broj utakmica dnevno... Zato i gasim BUnited, a i Partizan ću kad Khisamov ode...
    Prodaj Bunited možda ima neko opičen pa ga kupi,naravno ako ti to nije glavni profil

VIP
    Quote Originally Posted by Viktor Stefanovic View Post
    Prodaj Bunited možda ima neko opičen pa ga kupi,naravno ako ti to nije glavni profil
    Glavni profil... a i ne bih ga prodao, neka ga... pa kad im dođe iz dupeta u glavu, možda ga ponovo aktiviram, a do tad skupljam tokene i kofere...

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Pa možeš pozajmljivat samo u okviru svog saveza. Nemožeš pozajmljivat drugim savezima.

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Pa možeš pozajmljivat samo u okviru svog saveza. Nemožeš pozajmljivat drugim savezima.

A to li je...
    MNK Kaskada likes this.