Vidim ja djavo odneo salu ovde haha![]()
Vidim ja djavo odneo salu ovde haha![]()
Uskoro 6 godina od kada sam prvi put usao u igricu
Posto sam imao svega 12 i po godina hahaha i sobzirom da je izmedju prvog
i ovog sadasnjeg vodjenja bila prilicna pauza ne cudi me ne bas bogata proslost,ali
nadam se da cu to nadoknaditi u narednom periodu,svakako je ovih par sezona od kad ponovo igram
najtrofejniji period do sada
![]()
Razmisljam o ponavljanju lige cisto onako iz zajebancije malo i dosade, meni igra ne znaci nista vise osim igre...a malo osvjezit level iduce sezone da se mogu sprdat sa ligom i protivnicima, da je budem Macva svoga levela...u Nivei idemoi dalje logicki 3-0 i 4-2 pobjede
Sutra u ligi igram protiv 13. na tablici
Last edited by vedran boca juniors; 01-24-2017 at 10:05 PM.
Forum i služi da pišemo o svim nelogičnim stvarima u igri. A pomjeranje utakmice u 4:30 za igrače sa servera 1 jeste nelogičnost. To da je logično dobijali bi u savezima protivnike koji igraju u 1:00, 3:00 ili 5:00. Nema ljutnje Matej ako to meni ne odgovara, izvini molim te.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Jbg, ko god je protiv mene pomerio utakmicu, zajeb'o se, jer sam ja sveprisutan...Znate kako kažu, pametni se uče na tuđim greškama, zato nikad nisam, niti ću promeniti termin utakmice... a i 2 tokena je 2 tokena, mogu dva nordgena za te pare da kupim...
![]()
ima se tokena, ima se svega, to je najmanji problem
Moram da se uključim u razgovor ne mogu da preskočim ovo.
Samo jedna stvar što se tiče ove igre ili bilo koje na ovom fazonu.
Koje druže "znanje i dobar sam u ovome"
Sve igre ako ulažeš novac imaš uspeha,u ovom slučaju su tokeni.
I tu nema neko veliko znanje.
Da se nadjemo u istoj ligi isti level ja uložim novac a ti ne,ne može ti pomoći nikakvo znanje.
Послато са GT-S7275R уз помоћ Тапатока
Nije istina iz iskustva znam, ja sam prije kupovao tokene i to dosta, svake sezone kupim cjeli tim skauta i dizao i na 7* tokenima a uspjeha manje nego sad, a da zlo bude vece jis sam ban od nordeusa dobio jer sam po njihovom ilegalnim putem dosao do tokena ajd zamisli, nakon dva dana mi vratili tim bez tokena, bustera i sa 18 penzionera, prosjek tima mi prije bana bio skoro 8* a nakon bana 4-4.5* sta reci, uvjek ima debila koji neznaju da kad sa nizeg levela gleda tvoj tim mu izgkeda ko space shutlle i onda te priavi ko hakera a onda te nordeus odma bana i onda privjerava dal jesi ili nisi kriv ako nisi dobijes lakrdiju od tima bez isprike i ostaloga....tako da nema to veze unaprijed se zna ko ce sta osvojit
Sada ću ja da ti kažem moje iskustvo iz 2011.
Ja kupim 50 tokene i krenem da ubrzavam infrastrukturu,(ubrzam izgradjnu stadiona,akademiju...)
Od tih tokena kupio sam samo jednog na aukciji i potrosio nešto malo tokena za tog igrača.
Moj prijatelj ne kupi tokene ali gleda reklame za tokene i tako gradi tim(skaut igrace).
Tada si mogao u toku dana da od reklama
na kupiš 8,9,10 tokena.
Normano variralo iz dana u dan u vezi reklam-tokena ali bila je baš baš dobra količina u toku prvenstva.
Normalno ja osvojim trofej on ne.
Pa logično kad razmisliš, da sam ja vlasnik ove igre,normalno da bi nagradio(dao trofeje onom ko mi je dao novac nego onaj što je samo gledao reklame jer će taj opet sledeće sezone da mi da novac da uzme opet trofeje)
Meni lepo ja uzimam novac a njemu" lepo" uzeo trofeje.
Ako Vi u ligi kupite svi tokene pa normalno je da će nagraditi Nordeus onog koje kupio vise tokena i uložio u tim.
Provereno;-)
Послато са GT-S7275R уз помоћ Тапатока