A gle ako decku taj termin pase ok, ne branim ja nikog da se razumijemo, ali prepirete se oko primjene termina govorite kako je to glupa igra a onda spominjete navijace, ja osobno se nikad nisam zamarao promjenom termina, meni ako termin iz nekog razloga nije pasao promjenio bih ga, naravno zadnju zekmu je Galacticos i termin nase tekme promjenio i dobro ne marim za to...a ako cete se svadjat i prepirat oko toga onda u kurac delete igru i pravac na odjel psihijatrije, primjerice neki dan mi se Tuzla porukom ispricao sto je glasao za mog pritivnika msm meni je to smjesno...i sad sta b ja lika trebao obrisat sto bi ti Sinisa primjerice napravio...al dobro svako ima pravo na svoje misljenje ali da se koljemo tu zbig toga vec je malo djetinasto...
konačno neko normalnog razmišljanja
Nemanja, to što ti pišeš ni ne može napisat nego debil... nezz što ste se našli raspravljat o meni, nađite si život, meni to vrijeme odgovara prije posla i ja sam si tako stavio, vi si stavljajte kad želite... hvala i pozdrav
Svaka tebi cast, prava si momcina. Zelim ti da me oderes 10:0, ako je to moguce. Tvoje je pravo da biras u koje vreme zelis da igras, ali ako smo vec prijatelji na topelevenu, onda treba obojca da gledamo i da uzivamo ( sa navijacima) , pa neka pobedi bolje ili ti srecniji. Ipak mi ovo sranje igramo preko 5 godina i nismo klinci. Kako nikada Mesa, Srki, Aldin, Davor... nisu pomerali utakmice...glupo je i pricati o tome. Jedino ti i Vucica pomerate vremena na 4h, 5h , 6h kao da vam zivot zavisi od te utskmiceAko ti nesto znaci, mogu ti ja i moje vreme pomeriti na 4:30, pa gledaj sam i navijaj sa svojim navijacima.
idemoooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
nisam napravio ništa nelegalno,stavio sam kad mi najbolje odgovara i često stavim tak tekme pa mi još niko ništa nije reko, to je moja stvar, između ostalog tako sam igro i s vučicom... ako te što mučilo mogo si pitat mene (znaš me od prije par sezona, normalno smo komunicirali i znaš moje mišljenje o tebi), a ne postavit retoričko pitanje na forumu gdje me vrijeđa budala koja me ni ne zna...kažem budala jer ne znam što bi drugo trebo pomislit... i da, mislim da sam dobar na toj igrici i da imam i znanje i sve što sam dokazo dok su ekipa koju cijenim (Meša, Veco i Asmir) bili 3 lvl iznad mene pa sam poprilično ravnopravno igro s njima, ali opet nisam toliko dobar da bi se pričalo na 20 postova tu o meni, o mom (lažnom) savezu i slično... hvala što ste me izvrijeđali na temelju "samo glupe igrice", ali ja i dalje ostajem pri mijenjanju termina, pogotovo dok imam nepovoljan rezultat, ipak igram da pobjedim, da nemam taj imperativ nebi ni igro
Mene si zaboravio Sinisa i sad sam ekstremno iznenadjen i uvredjen tvojom izjavom kao da sam ja u grupi klinaca i kao da sam jucer poceo ( doduse jesam sa 8 novih timova ) ali opet druze, zar si mene zaboravio koji je Djalovicu ocitao bukvicu a svi dobro znamo sta je Djalovic bio ( Knic )