Nemanja, to što ti pišeš ni ne može napisat nego debil... nezz što ste se našli raspravljat o meni, nađite si život, meni to vrijeme odgovara prije posla i ja sam si tako stavio, vi si stavljajte kad želite... hvala i pozdrav
Svaka tebi cast, prava si momcina. Zelim ti da me oderes 10:0, ako je to moguce. Tvoje je pravo da biras u koje vreme zelis da igras, ali ako smo vec prijatelji na topelevenu, onda treba obojca da gledamo i da uzivamo ( sa navijacima) , pa neka pobedi bolje ili ti srecniji. Ipak mi ovo sranje igramo preko 5 godina i nismo klinci. Kako nikada Mesa, Srki, Aldin, Davor... nisu pomerali utakmice...glupo je i pricati o tome. Jedino ti i Vucica pomerate vremena na 4h, 5h , 6h kao da vam zivot zavisi od te utskmice Ako ti nesto znaci, mogu ti ja i moje vreme pomeriti na 4:30, pa gledaj sam i navijaj sa svojim navijacima.
idemoooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ljudi,jedna stvar...
Nema veza sa igricom,forumom ili bilo cim ali ako neko stigne nek odgleda ovaj klip
https://www.youtube.com/watch?v=RZ0YFK1KCS0
Malo je reci da sam zbunjen,pa reko da podelim sa vama haha
Inace utakmicu igram veceras protiv solidnog protivnika,ali necu stici da je pratim posto nisam kod kuce a nemam pristup netu
ali nadam se najbolje...Pozdrav