Nordeuse, teraj se u 3 pičke materine... Veze s mozgom ova igra nema... Lik igra 3-4-1-2, ja stavio 3-1-4-2, dva napadača na njegova 3 štopera i prostora za kontre iza njegove M linije i nijedna da sevne... Napadači su mi do zla boga trolovani, 8 i 6 golova, a dva MC 9 i 7 golova... Sve zajedno 30 golova, a toliko mi je dao AMC... Izgubismo na kraju 0-1, nismo dali gol na poslednje 3 utakmice (ne računam zadnjeg i predzadnjeg)... A evo i zašto smo izgubili...
Deja vu...
Momci šta da se igra na ovu taktiku bez ikakvog smisla? Sa ovime je došao do finala kupa?
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
E vala da mi je znati koji majmun je ovakav algoritam napravio. Da mu se lepo onda, naravno samo hipotetički, naj...m svega starijeg od 18 i mlađeg od 50. Ma i muškog, kada mogu đetići, mogu i ja.
Finale kupa. Protivnik nije prisutan. Meni podrška +15% od prvog minuta. Moral max, kondicija max. On bez MC (slika iznad).
I šta se dešava? Moj golman sa 7* ne može ni svoje okruglo jaje da uhvati, a kamoli loptu. Prva 2 šuta, 2:0 za njega. Prvi sa pola terena. Pa moroni neopevani, kakva bre sličnost sa stvarnošću? Kakva bre koji k...c iznenađenja???!!!
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
Ma tebi je odbrana zaribala... Golman je odbranio 2 od 4, a gde je odbrana da izblokira ova 2...