Momci još ovu sezonu da odigram da bi eventualno pomogao Savezu da udje u prvu zlatnu ligu.
Posle toga napuštam ovaj To eleven zauvek pa neka Branko i ovi njegovi iz kompanije troluju,roluju i ispisuju koje god hoće rezultate na ekranu.
NIKAD oni ovu igru neće da naprave da bude kako treba.
Samo novac,novac i novac.
Koliko im treba to novca.
Fino nam piše live match animation, a mi cijelo vrijeme kontamo simulation. ;-)
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
A baš zato što ta animacija nema nikakvog značaja, valjda zato i postoji opcija da se isključi.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Ma glupost nema veće ova igra.Posle 4-5 godina da su malo nešto popravili osim grafike.
Ja i jedan lik imamo najjače ekipe u LŠ,svaku utakmicu pratimo.
U toku sezone ekipe nam napredovale više od 30% i izgubimo od ekipa gde likovi nisu ispratili nijednu utakmicu u LŠ a ekipe im napredovale jedva nekih 4-5%
Najveći fazon što zajedno ispadamo u četvrtfinale od tih "šaban ekipa"
O statistikama da ne pričam.
Šta je poenta ove igre?
Top eleven je igra na sreću kao lutrija,bingo ili šta već.
Sent from my iPad using Tapatalk
Kako je tek meni, 40% sam jači i 0:0 odigram. Cijelu sezonu mijenjam taktiku ali V stil ne ide nikako. Vratio sam se hexagonu i barem on funkcioniše. Danas protiv prvog na tabeli (40% sam jači). Nakon lošeg početka sezone ipak imam šanse da osvojim ligu, pa bar na mišiće kad se još nisu uigrali. Prvi tim skoro na 160%, al zbog saveza moram još da se pojačavam.
Zaboravio sam podržat Partizan, ali vidim Moravac je odradio posao
Kup odbranjen!
Na terenu situacija kao da igramo protiv prijatelja sa nizeg lvl a ne protiv 3. najjace ekipe u takmicenju ove sezone
(ako se dobro secam,Partizan je bio 7. po snazi)
Protivnik utakmicu nije ni pratio,ja sam nasoa nacin da je ispratim + sam imao i 2 navijaca
(hvala za to inace momcima ) Svakako iznenadjujuce lako osvojen kup