Page 41 of 49 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast
Results 401 to 410 of 486
Like Tree506Likes

Thread: Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?

Addicted
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Izgubih finale kupa na penale... 3 igrača gađaju korner zastavicu... Pa da su guzicom šutirali, bliže bi golu išla... Khisamov i McIntyre promaše penale, a obojica šut preko 200%... Sve vas nataknem na kurac u Nordeusu tamo!!!
    Pratio sam penale,da nije zalosno
    bilo bi smesno...

VIP
    Ma bre, da je golman odbranio, pa da kažeš pročitao ih. ali ceo gol da promaše... Pa koji kurac im ja treniram šut na 200%??? Još McIntyre dao oba gola u utakmici, ocena 9.4 i tako "nemotivisan" promaši gol iz penala...
    MNK Kaskada likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Ja sam od početka sezona probao da igram V stil, pa sam štimao postavke al kako god probam ne ide. Golovi u prvim minutima, kad povedem povuku se moji i ne mogu zadržat dobar rezultat. V stil već odavno nešto ne valja, bolje igrat hexagon, 4-1-4-1, 4-1-3š-2, 4-3š-1-2, čak i 3-2-3-2 sam nekoliko sezona igrao uspješno. Nekad su V stil i uski dijamant bile najbolje fornacije, to više nije slučaj. Kod mene u ligi na drugom mjestu je ekipa (inače jedna od slabijih) koja igra 4-1mc-4š-1 (špic i 4 ofanzivna vezna) i imam loš omjer protiv njega.

Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Kad nađete formaciju i postavke po mjeri vaše ekipe to tjerate, zašto bi se vi prilagođavali nečijoj formaciji, nek se protivnik prilagodi vašoj. Jedino ako je razlika u kvaliteti veća od 20% pa morate da se branite.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Preuzeo sam vrh tabele, pobjeda od prvog minuta je bila jasna. Hvala svim navijačima.

Visoka efikasnost, čak 88%.

Samo 5 faulova
    Sutra savezno ligaški derbi

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Još jedna ubjedljiva, izvini Srki titula se ganja.

I samo 6 faulova. Što su nešto fini, trebali bi osvojit nagradu za fer play.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Zaragoza kupuje moje penziće, valjda jer ponavlja level naredne sezone. Al ipak, prestari su

VIP
    Partizan nikad više golova u sezoni nije primio, a nikad lakše nije osvojio titulu...

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Trenutna postava tima, jos gk moram istrenirat....doveo tri igraca dc/dmc. mc, mc ( istrenirao mu st/amc ), isto tako dc/dmc je dobio zid specijalnost
    Danas je na rasporedu u 16:57 uzvrat Nivea men lige protiv Los Galacticos gdje lovimo laostatak od 2-1

pojacanja

igraci su 4* bili 307Q

Lovrena smo digli sa 8 na 9*

LIGA:
    Trenutno drugi nadamo se tu i ostat, inace furiozni drugi dio sezone imamo 9-0-0 uz gol razliku 31-4 impresivno za mene

Za sada u iducu sezonu cemo startat sa solidnim timom prva postava udarnicka ce biti 8 sa 8* i tri sa 7* prvi dan sezone cemo gledat dovest talentiranog GK ( ukoliko trenutni nije ), novog DR i DL, nadamo se prolasku u finale nivea lige iako je tanjur tu, sljedece cemo pokusat napast tripl

VIP
    U direktnom okršaju sa prvim pratiocem Celtic prima 4 gola iz prvih 5 šuteva u okvir... I na kraju se utakmica svela na to da su njegovi bili motivisani, a moji nisu... Pa boli me kurac više da gledam u pasulj da li će moji biti motivisani ili ne... Ako im borba za titulu nije motivacija, onda koji kurac da igram ovo... Izgubili smo 7 bodova u poslednja 3 kola i sa 7 razlike pali na 2, baš kao i United prošle sezone... Ako Celtic, koji je u 22 kola primio samo 11 golova (a danas 4), ostane bez titule, ne pada mi na pamet da više igram ovo...

Page 41 of 49 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast