Page 42 of 49 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast
Results 411 to 420 of 486
Like Tree506Likes

Thread: Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    U direktnom okršaju sa prvim pratiocem Celtic prima 4 gola iz prvih 5 šuteva u okvir... I na kraju se utakmica svela na to da su njegovi bili motivisani, a moji nisu... Pa boli me kurac više da gledam u pasulj da li će moji biti motivisani ili ne... Ako im borba za titulu nije motivacija, onda koji kurac da igram ovo... Izgubili smo 7 bodova u poslednja 3 kola i sa 7 razlike pali na 2, baš kao i United prošle sezone... Ako Celtic, koji je u 22 kola primio samo 11 golova (a danas 4), ostane bez titule, ne pada mi na pamet da više igram ovo...
    Jebu tebe malo ovi iz nordeusa cini se meni nanjusili su krv i tvoju nervozu u igri, emotivno si se vezao prika

VIP
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Jebu tebe malo ovi iz nordeusa cini se meni nanjusili su krv i tvoju nervozu u igri, emotivno si se vezao prika
    Šta ću kad sam emotivac... Ne volim kad me jebu, a ne plate...

ispali smo u nivei ocekivano, poveli smo i onda je gost okrenuo naravno marao sam se otvorit i onda sam porciju dobio
    Cestitke Mateju na finalu i puno srece
    MNK Kaskada and galacticos like this.

Kod mene zauzima 78MB
    P.S. Klupa je pojacana
    MNK Kaskada likes this.

VIP
    Celtic prima 7 golova danas, puši kurac Nordeuse!!!

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-1nnnnn.jpg

Vidita šta mi kurčev Nordeus radi!!! Za celu sezonu sam imao 2 poraza, a onda nerešeno i 4 poraza zaredom!!! Pušite kurac svi u Nordeusu!!!
    Last edited by Steppenwolf; 02-01-2017 at 05:51 PM.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Kad igrač pređe granicu od 180% onda više ne napreduje na treningu, jedino na utakmicama.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Polufinale LŠ je bio naš krajnji domet ove sezone. Posle poraza 2:1 u gostima, samo 1:1 kod kuće. I pored većeg poseda lopte, protivnik zasluženo prolazi. Malo je jači i bar je bio prisutan.

Mešo, hvala na podršci 👍👍👍

ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE

Moji 9* su na 160% i to mi se jedva dalo kamoli jos 20% da mu pumpam

Ali mene nesto drugo zanima igrac izgubi 20% sljedece sezone jel tako, e sad moj je 160% 9* i kad izgubi 20% bit ce 140 i 8*, isto tako igrac na 180% je 9* i iduce ce past 20% dakle na 160% i onda po logioci i dalje treba biti 9* a ne 8 jel tako
    Last edited by vedran boca juniors; 02-01-2017 at 07:07 PM.

Newbie
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post

ispali smo u nivei ocekivano, poveli smo i onda je gost okrenuo naravno marao sam se otvorit i onda sam porciju dobio
    Cestitke Mateju na finalu i puno srece
    fala Veco, idemo po sve

Newbie
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Strašna je istina da oni i jesu napucani na 10*, razlika je 30% čak kad mi uzmemo igrače na pozajmicu. I njihova klupa je jača od naših prvih timova. Ja sam sve pokušao da pobijedim Michaelu i mijenjao taktiku, formaciju, ali čim ja promijenim i ona (možda je on, neznam) promijeni. 1:2 sam izgubio kući, a u gostima pošteno rečeno nisam ni očekivao pobjedu.
    pa takve ekipe imamo i ja i kolega iz saveza, na 180%, dečki imaju s kojima ste igrali opomenu za korištenje vpn (pročito sam to na nekoj grupi, sami su stavili), a to ste radili i vi, sad normalno filaju igrače ko što svi filaju, realno ako neko nekog prijavi onda ne zaslužujemo nego da se sve prijavi... tako da treba pomest prvo ispred svog praga pa mest drugima, bili su prejaki i to je realnost

Page 42 of 49 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast