Results 1 to 10 of 486
Like Tree506Likes

Thread: Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Delije bile prvi do 19. kola. I onda Nereseno-Poraz-Poraz i sa +7 na -2. Pri tom sam igrao sa loše plasiranim ekipama. Nijedna jaka utakmica.

ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
    Igrica je teska prevara,steta sto za jednu ovakvu igricu ne mogu da naprave neki
    ozbiljan sistem za rezultate...Nego eto,molis Boga da ne bude veliki trol haha
    Smorim se tako,gradim tim,ulazem vreme koje sam mogao da iskoristim mnogo kvalitetnije
    i onda mi nordeus utera,zato igrica posle nekog perioda pocinje da zamara...
    Meni iskreno je zanimljivo dok gradim tim,kad sma poceo ponovo da igram trebalo je dosta da
    se radi na timu,na igracima,na klubu uopsteno i drzalo mi je interesovanje jako,sad kako sam izgradio
    tim najbolje moguce shodno trenutnim uslovima,sve se svodi na to da cekam sta ce nordeus da izrezira i poz haha

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    Igrica je teska prevara,steta sto za jednu ovakvu igricu ne mogu da naprave neki
    ozbiljan sistem za rezultate...Nego eto,molis Boga da ne bude veliki trol haha
    Smorim se tako,gradim tim,ulazem vreme koje sam mogao da iskoristim mnogo kvalitetnije
    i onda mi nordeus utera,zato igrica posle nekog perioda pocinje da zamara...
    Meni iskreno je zanimljivo dok gradim tim,kad sma poceo ponovo da igram trebalo je dosta da
    se radi na timu,na igracima,na klubu uopsteno i drzalo mi je interesovanje jako,sad kako sam izgradio
    tim najbolje moguce shodno trenutnim uslovima,sve se svodi na to da cekam sta ce nordeus da izrezira i poz haha
    Samo opusteno, igras da bi se druzio :-) Nema tu nikakvog pravila, sta god radio i koliko god bio jak, uvek mozes da popijes neku trolcinu. Tako da sve taktike, navijanja, jacina tima.....padaju u vodu, u prevodu tesko sranje od igrice ali zarazno :-), verovatno je zbog toga jos uvek igramo, jbg. Samo OPUSTENOOOO

idemoooooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Addicted
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Samo opusteno, igras da bi se druzio :-) Nema tu nikakvog pravila, sta god radio i koliko god bio jak, uvek mozes da popijes neku trolcinu. Tako da sve taktike, navijanja, jacina tima.....padaju u vodu, u prevodu tesko sranje od igrice ali zarazno :-), verovatno je zbog toga jos uvek igramo, jbg. Samo OPUSTENOOOO

idemoooooooooooooooo
    E upravo to

Addicted
    Prva prepreka do titule preskocena,ostale jos tri!
    Od pocetka velika inicijativa,bez da protivnik gleda utakmicu
    do crvenog kartona se utakmica lomila,posle toga nije bilo dileme
    Moravac igrac utakmice (ocena 10)
    3 gola + 2 asistencije

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_24.jpg