Ma bre, da je golman odbranio, pa da kažeš pročitao ih. ali ceo gol da promaše... Pa koji kurac im ja treniram šut na 200%??? Još McIntyre dao oba gola u utakmici, ocena 9.4 i tako "nemotivisan" promaši gol iz penala...
Ja sam od početka sezona probao da igram V stil, pa sam štimao postavke al kako god probam ne ide. Golovi u prvim minutima, kad povedem povuku se moji i ne mogu zadržat dobar rezultat. V stil već odavno nešto ne valja, bolje igrat hexagon, 4-1-4-1, 4-1-3š-2, 4-3š-1-2, čak i 3-2-3-2 sam nekoliko sezona igrao uspješno. Nekad su V stil i uski dijamant bile najbolje fornacije, to više nije slučaj. Kod mene u ligi na drugom mjestu je ekipa (inače jedna od slabijih) koja igra 4-1mc-4š-1 (špic i 4 ofanzivna vezna) i imam loš omjer protiv njega.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Kad nađete formaciju i postavke po mjeri vaše ekipe to tjerate, zašto bi se vi prilagođavali nečijoj formaciji, nek se protivnik prilagodi vašoj. Jedino ako je razlika u kvaliteti veća od 20% pa morate da se branite.
Preuzeo sam vrh tabele, pobjeda od prvog minuta je bila jasna. Hvala svim navijačima.
Visoka efikasnost, čak 88%.
Samo 5 faulova
Sutra savezno ligaški derbi
Još jedna ubjedljiva, izvini Srki titula se ganja.
I samo 6 faulova. Što su nešto fini, trebali bi osvojit nagradu za fer play.
Zaragoza kupuje moje penziće, valjda jer ponavlja level naredne sezone. Al ipak, prestari su
Partizan nikad više golova u sezoni nije primio, a nikad lakše nije osvojio titulu...
Trenutna postava tima, jos gk moram istrenirat....doveo tri igraca dc/dmc. mc, mc ( istrenirao mu st/amc ), isto tako dc/dmc je dobio zid specijalnost
Danas je na rasporedu u 16:57 uzvrat Nivea men lige protiv Los Galacticos gdje lovimo laostatak od 2-1
pojacanja
igraci su 4* bili 307Q
Lovrena smo digli sa 8 na 9*
LIGA:
Trenutno drugi nadamo se tu i ostat, inace furiozni drugi dio sezone imamo 9-0-0 uz gol razliku 31-4 impresivno za mene
Za sada u iducu sezonu cemo startat sa solidnim timom prva postava udarnicka ce biti 8 sa 8* i tri sa 7* prvi dan sezone cemo gledat dovest talentiranog GK ( ukoliko trenutni nije ), novog DR i DL, nadamo se prolasku u finale nivea lige iako je tanjur tu, sljedece cemo pokusat napast tripl
U direktnom okršaju sa prvim pratiocem Celtic prima 4 gola iz prvih 5 šuteva u okvir... I na kraju se utakmica svela na to da su njegovi bili motivisani, a moji nisu... Pa boli me kurac više da gledam u pasulj da li će moji biti motivisani ili ne... Ako im borba za titulu nije motivacija, onda koji kurac da igram ovo... Izgubili smo 7 bodova u poslednja 3 kola i sa 7 razlike pali na 2, baš kao i United prošle sezone... Ako Celtic, koji je u 22 kola primio samo 11 golova (a danas 4), ostane bez titule, ne pada mi na pamet da više igram ovo...