Drug sa ubedljivo najjacim klubom u LS na njegovom lvl posle pobede od 4:1 kod kuce
nad dosta slabijim protivnikom gubi 3:0 u gostima posle crvenog kartona i ispada,bez da menadzer prati bez bilo cega
Klasika
Drug sa ubedljivo najjacim klubom u LS na njegovom lvl posle pobede od 4:1 kod kuce
nad dosta slabijim protivnikom gubi 3:0 u gostima posle crvenog kartona i ispada,bez da menadzer prati bez bilo cega
Klasika
U laganom tempu, posle pobede u gostima od 3:1, pobeda i kod kuće.
Još jedno finale. Kup juče izgubljen, prvenstvo pali na 2. mesto, tako da za finale očekujemo da budemo napunjeni ko tikvice.
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
Finaleeee
![]()
Idemooooooo
U savezima će biti borbe, umjesto da se borimo za platinastu kad smo se pojačali, borimo se za opstanak u prvoj zlatnoj. Znao sam to, ali ipak mi nelogično. Pošto treniram na staroj verziji nisam mogao previše istrenirat neke bitne osobine, napadačima sam morao i odbranu dizati a odbrani napad.
![]()
Čestitam svima na osvajanju kupa ili bar tanjira, ostalima više sreće naredne sezone. Samo opušteno, glavu gore, igramo zbog druženja a ne obratno.
Mesa ima li naznaka dali ponavljate ili idete na 61 lvl
Last edited by MNK Kaskada; 02-02-2017 at 09:43 PM.
@Wolf jesi odlučio šta ćeš sledeće sezone: igrati na jednom profilu ili sve po starom, i šta si odlučio sa savezima.