Page 43 of 49 FirstFirst ... 334142434445 ... LastLast
Results 421 to 430 of 486
Like Tree506Likes

Thread: Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Samo deri iduce sezone vracam se jos jaci hahahaha, sad se moram u savezu izivit nema druge a prvo pocepat ove u ligi
    galacticos likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    .....

Addicted
    Od +12 dosao sam u situaciju da moram da pobedim svaku do kraja (uz mogucstvo jednog remija)
    da bi uzeo titulu,jer u slucaju istog broja bodova protivnik ima bolju gol razliku...Setio sam se odma Wolfa
    sto je imao isti problem prosle sezone ja msm kad je bio 1. celu sezonu pa izgubio titulu na kraju...E sad da l ce
    tako i sad da bude sa mnom nzm...videcemo

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_19.jpg

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    Od +12 dosao sam u situaciju da moram da pobedim svaku do kraja (uz mogucstvo jednog remija)
    da bi uzeo titulu,jer u slucaju istog broja bodova protivnik ima bolju gol razliku...Setio sam se odma Wolfa
    sto je imao isti problem prosle sezone ja msm kad je bio 1. celu sezonu pa izgubio titulu na kraju...E sad da l ce
    tako i sad da bude sa mnom nzm...videcemo

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_19.jpg 
Views:	24 
Size:	23.1 KB 
ID:	76785
    Delije bile prvi do 19. kola. I onda Nereseno-Poraz-Poraz i sa +7 na -2. Pri tom sam igrao sa loše plasiranim ekipama. Nijedna jaka utakmica.

ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE

Addicted
    Drug sa ubedljivo najjacim klubom u LS na njegovom lvl posle pobede od 4:1 kod kuce
    nad dosta slabijim protivnikom gubi 3:0 u gostima posle crvenog kartona i ispada,bez da menadzer prati bez bilo cega
    Klasika
    Crvena Zvezda and Macva FC like this.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    U laganom tempu, posle pobede u gostima od 3:1, pobeda i kod kuće.
    Još jedno finale. Kup juče izgubljen, prvenstvo pali na 2. mesto, tako da za finale očekujemo da budemo napunjeni ko tikvice.

Addicted
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Delije bile prvi do 19. kola. I onda Nereseno-Poraz-Poraz i sa +7 na -2. Pri tom sam igrao sa loše plasiranim ekipama. Nijedna jaka utakmica.

Igrica je teska prevara,steta sto za jednu ovakvu igricu ne mogu da naprave neki
    ozbiljan sistem za rezultate...Nego eto,molis Boga da ne bude veliki trol haha
    Smorim se tako,gradim tim,ulazem vreme koje sam mogao da iskoristim mnogo kvalitetnije
    i onda mi nordeus utera,zato igrica posle nekog perioda pocinje da zamara...
    Meni iskreno je zanimljivo dok gradim tim,kad sma poceo ponovo da igram trebalo je dosta da
    se radi na timu,na igracima,na klubu uopsteno i drzalo mi je interesovanje jako,sad kako sam izgradio
    tim najbolje moguce shodno trenutnim uslovima,sve se svodi na to da cekam sta ce nordeus da izrezira i poz haha
    Macva FC and Crvena Zvezda like this.

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    Igrica je teska prevara,steta sto za jednu ovakvu igricu ne mogu da naprave neki
    ozbiljan sistem za rezultate...Nego eto,molis Boga da ne bude veliki trol haha
    Smorim se tako,gradim tim,ulazem vreme koje sam mogao da iskoristim mnogo kvalitetnije
    i onda mi nordeus utera,zato igrica posle nekog perioda pocinje da zamara...
    Meni iskreno je zanimljivo dok gradim tim,kad sma poceo ponovo da igram trebalo je dosta da
    se radi na timu,na igracima,na klubu uopsteno i drzalo mi je interesovanje jako,sad kako sam izgradio
    tim najbolje moguce shodno trenutnim uslovima,sve se svodi na to da cekam sta ce nordeus da izrezira i poz haha
    Samo opusteno, igras da bi se druzio :-) Nema tu nikakvog pravila, sta god radio i koliko god bio jak, uvek mozes da popijes neku trolcinu. Tako da sve taktike, navijanja, jacina tima.....padaju u vodu, u prevodu tesko sranje od igrice ali zarazno :-), verovatno je zbog toga jos uvek igramo, jbg. Samo OPUSTENOOOO

idemoooooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Addicted
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Samo opusteno, igras da bi se druzio :-) Nema tu nikakvog pravila, sta god radio i koliko god bio jak, uvek mozes da popijes neku trolcinu. Tako da sve taktike, navijanja, jacina tima.....padaju u vodu, u prevodu tesko sranje od igrice ali zarazno :-), verovatno je zbog toga jos uvek igramo, jbg. Samo OPUSTENOOOO

idemoooooooooooooooo
    E upravo to
    Macva FC likes this.

Addicted
    Prva prepreka do titule preskocena,ostale jos tri!
    Od pocetka velika inicijativa,bez da protivnik gleda utakmicu
    do crvenog kartona se utakmica lomila,posle toga nije bilo dileme
    Moravac igrac utakmice (ocena 10)
    3 gola + 2 asistencije

Sezona 88 - 8. Januar - Kako vam ide?-screenshot_24.jpg
    Macva FC likes this.

Page 43 of 49 FirstFirst ... 334142434445 ... LastLast