Nema uopšte razlike u veličini fonta... Samo, to što sam napisao sada staje u 3 reda, a na 32'' u jedan red :D
Printable View
Protivnik celu utakmicu sa igračem manje i uvali nam, tipično nordeusovski, dva gola... DL ladno sa centra beži mom MR koji je drastično brži i ovaj ne može da ga stigne bez lopte... Smešno...
Attachment 75785
Koliko su smešne neke stvari u igri pokazuje i ova utakmica... Protivnik nije mogao da priđe golu, dok umesto AMC nisam ubacio DMC, da pokrije njegovog AMC... Dok nije bio markiran, nije ga bilo nigde... Treći gol primljen iz kontre, iako smo igrali ultradefanzivno, opet tipično nordeusovska glupost...
Attachment 75786Attachment 75787
Liga pocinje uspesno,nesto tvrdja utakmica sto
je i ocekivano jer je upitanju jedan od jacih protivnika...
U 43. min povredjuje mi se DMC,ubacujem rezernog
Ratkovica koji je na kraju bio i covek odluke :D
Attachment 75793
Ne bas efikasno kolo,mada i to je bilo za
ocekivati + par iznenadjenja vec na startu :D
Attachment 75794
Attachment 75795
Ubo sam izgleda prstom u govno jer slabo igra. Da mu istreniram AML, AMR i spec potrošio sam 116 kofera. Da ga dignem sa 3* na 5* 69 kofera, sa 5* na 6* 78 kofera i sa 6* na 7* 97 kofera. Primjetio sam i sad sam 100% siguran da igrač na 3* i na 4* isto napreduje a napredak se smanjuje na 5* i dalje u prosjeku za 20%. Pored ovog kupio sam jos 8 nordgena 3* koji su imali daleko slabiji napredak na treningu (+100 do +140), njih se ne isplati trenirat - odmah prodaja.
Attachment 75805
Attachment 75806
Sad neznam dali da ga dalje treniram, ocjene su mu 7 i 6 u dvije utakmice. Kad ga zamijenim kao da bolje igraju, penzioneri još uvijek dobro igraju. :-/
Opet sam pogrešno navio sat jutros i nisam gledao utakmicu u kupu... tačnije vatromet... :D
Attachment 75808
[QUOTE=Steppenwolf;437418]Koliko su smešne neke stvari u igri pokazuje i ova utakmica... Protivnik nije mogao da priđe golu, dok umesto AMC nisam ubacio DMC, da pokrije njegovog AMC... Dok nije bio markiran, nije ga bilo nigde... Treći gol primljen iz kontre, iako smo igrali ultradefanzivno, opet tipično nordeusovska glupost...
sta je ovo Wolf?! igraci od 1*, 2* i 3*?!?!?!