Koliko su smešne neke stvari u igri pokazuje i ova utakmica... Protivnik nije mogao da priđe golu, dok umesto AMC nisam ubacio DMC, da pokrije njegovog AMC... Dok nije bio markiran, nije ga bilo nigde... Treći gol primljen iz kontre, iako smo igrali ultradefanzivno, opet tipično nordeusovska glupost...
Ubo sam izgleda prstom u govno jer slabo igra. Da mu istreniram AML, AMR i spec potrošio sam 116 kofera. Da ga dignem sa 3* na 5* 69 kofera, sa 5* na 6* 78 kofera i sa 6* na 7* 97 kofera. Primjetio sam i sad sam 100% siguran da igrač na 3* i na 4* isto napreduje a napredak se smanjuje na 5* i dalje u prosjeku za 20%. Pored ovog kupio sam jos 8 nordgena 3* koji su imali daleko slabiji napredak na treningu (+100 do +140), njih se ne isplati trenirat - odmah prodaja.
Sad neznam dali da ga dalje treniram, ocjene su mu 7 i 6 u dvije utakmice. Kad ga zamijenim kao da bolje igraju, penzioneri još uvijek dobro igraju. :-/
[QUOTE=Steppenwolf;437418]Koliko su smešne neke stvari u igri pokazuje i ova utakmica... Protivnik nije mogao da priđe golu, dok umesto AMC nisam ubacio DMC, da pokrije njegovog AMC... Dok nije bio markiran, nije ga bilo nigde... Treći gol primljen iz kontre, iako smo igrali ultradefanzivno, opet tipično nordeusovska glupost...
sta je ovo Wolf?! igraci od 1*, 2* i 3*?!?!?!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522