Odgovor Nordeusa na pitanje "Kako je moguće da igrač od 1* ima bolju prosečnu ocenu od igrača od 5* na istoj poziciji" :rolleyes:
Attachment 76341
Printable View
Odgovor Nordeusa na pitanje "Kako je moguće da igrač od 1* ima bolju prosečnu ocenu od igrača od 5* na istoj poziciji" :rolleyes:
Attachment 76341
Jel ima jos neki nacin da se koferi dobijaju besplatno,sem ovih par videa dnevno? :D
Partizan gubi 3-5 od poslednjeg na tabeli... Ko god iz Nordeusa kaže da ovo nije trolovanje, neka mi se napuši kurca!!! Izgubili smo samo zato što je izgubio i drugi i treći i četvrti, i svi su oni takođe trolovani... :mad:
Attachment 76349
Poceo 2. deo sezone...
posle 0:1 u prvoj rundi,dosta dominantnije kod kuce :D
Attachment 76353Attachment 76354
Ljudi,koje su vam cene karata za koja takmicenja?
Koliki ti je kapacitet i posecenost? Ja sam 27. nivo i slicne su mi cene, za nijansu manje...
35. sam nivo,najveci kapacitet i stadion je uvek pun...
Ali sad vidim tek da mi je premala cena karata ocigledno...posto mi je za sve izmedju
35/40,kapirao sam da ne preterujem,a nisam nikad stigao da isprobavam do koje cene ce biti pun stadion,posle ostalo tako :D
Pa menu si recimo oko 100-110 i savezi 50.. :D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...df08248f9d.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3c92082d01.jpg
Sta se desava sa ovim covekom? Pa ne daj boze da ga neko od nas dvojce izbaci, to sigurno nece preziveti :-) Neka mu je sa srecommmm
Послато са HTC One_M8 уз помоћ Тапатока
Hahaga opasan si Sinisa u prvoj tekmi Nivea lige Tuzla ga 2-1 pobjedio, a ako vi budete ponavljali lvl onda ce tebe napast kaze, strasno je jak msm da bi cak u top5 sa ovom ekipom bio i u tvojoj ligi...do prosle sez prosjek bio a prosle sve igrace napuco na 9* bolesno jos nije izgubio cjelu proslu i ovu sezonu, jucer sam igrao ligu protiv njega i obojca rezerve stavili...50-2 mu do tada bila gol razlika...
Ma sve je to ok, ali ovo je samo jedna glupa igrica:-) Pa zar treba da pomeram utakmice u 4:30 ???? pa valjda je normalno da se pomeraju u 20h, 21h pa da budu oba menadzera tu i sto vise navijace. Ali dobro, to je njegov problem :-)
Послато са HTC One_M8 уз помоћ Тапатока
Posle dve sezone ponovo u timu igrac od 7* :D
Attachment 76358
Nemanja, to što ti pišeš ni ne može napisat nego debil... nezz što ste se našli raspravljat o meni, nađite si život, meni to vrijeme odgovara prije posla i ja sam si tako stavio, vi si stavljajte kad želite... hvala i pozdrav
Svaka tebi cast, prava si momcina. Zelim ti da me oderes 10:0, ako je to moguce. Tvoje je pravo da biras u koje vreme zelis da igras, ali ako smo vec prijatelji na topelevenu, onda treba obojca da gledamo i da uzivamo ( sa navijacima) , pa neka pobedi bolje ili ti srecniji. Ipak mi ovo sranje igramo preko 5 godina i nismo klinci. Kako nikada Mesa, Srki, Aldin, Davor... nisu pomerali utakmice...glupo je i pricati o tome. Jedino ti i Vucica pomerate vremena na 4h, 5h , 6h kao da vam zivot zavisi od te utskmice :) Ako ti nesto znaci, mogu ti ja i moje vreme pomeriti na 4:30, pa gledaj sam i navijaj sa svojim navijacima.
idemoooooooooooooooo
Ljudi,jedna stvar...
Nema veza sa igricom,forumom ili bilo cim ali ako neko stigne nek odgleda ovaj klip
https://www.youtube.com/watch?v=RZ0YFK1KCS0
Malo je reci da sam zbunjen,pa reko da podelim sa vama haha
Inace utakmicu igram veceras protiv solidnog protivnika,ali necu stici da je pratim posto nisam kod kuce a nemam pristup netu
ali nadam se najbolje...Pozdrav :D
Mi imamo naše živote i ovo je između ostalog deo istih. Nema ništa lepše gurnuti protivniku loptu kroz pišu ili ga smlatiti taktikom. A taktika nije 5 ujutru. Ako si već takav majstor, mogao si pitati Mačvu koji bi termin odgovorao i tebi i njemu. E onda bi bio Ljupko Petrović, a ne Slobodan Santrač. 😆
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
Pošto vidim da Wolf mnogo voli oralni seks, e neka mu se napuše i od mene !!! Koju čovek taktiku igra, nije bio prisutan i na kraju k.... !
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...eb54e517dc.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a43b639775.jpg
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
Nisi shvatio,ova trojica su krenuli ka klupi,vrši se izmena a onda ulaze nova trojica i oni će zauzeti normalne pozicije na terenu.
Ma glupost bre,nego eto zamlaćujemo se malo ovde da protraćimo slobodne vreme umesto da ga usmerimo na nešto pametno[emoji57]
Sent from my iPad using Tapatalk
nisam napravio ništa nelegalno,stavio sam kad mi najbolje odgovara i često stavim tak tekme pa mi još niko ništa nije reko, to je moja stvar, između ostalog tako sam igro i s vučicom... ako te što mučilo mogo si pitat mene (znaš me od prije par sezona, normalno smo komunicirali i znaš moje mišljenje o tebi), a ne postavit retoričko pitanje na forumu gdje me vrijeđa budala koja me ni ne zna...kažem budala jer ne znam što bi drugo trebo pomislit... i da, mislim da sam dobar na toj igrici i da imam i znanje i sve što sam dokazo dok su ekipa koju cijenim (Meša, Veco i Asmir) bili 3 lvl iznad mene pa sam poprilično ravnopravno igro s njima, ali opet nisam toliko dobar da bi se pričalo na 20 postova tu o meni, o mom (lažnom) savezu i slično... hvala što ste me izvrijeđali na temelju "samo glupe igrice", ali ja i dalje ostajem pri mijenjanju termina, pogotovo dok imam nepovoljan rezultat, ipak igram da pobjedim, da nemam taj imperativ nebi ni igro
i da jači si, vjv ćeš pobjedit,sretno,!! ali nema veze, veselim se okršajima s vama kad se nađemo na istom lvl-u, sad sam ipak u hendikepu 20% u odnosu na vas
Danas pobeda,sutra utakmica kupa protiv prvog favorita za titulu :D
Attachment 76379Attachment 76380
O'ladite sa vređanjem. Budite civilizovani ako je to moguće.
Stanje u ligi:
Attachment 76378
Pomada:
Attachment 76381
Attachment 76382
Još malo 6 godina :D
Attachment 76383
idemoooooooooooooooo