Kod Nordeusa je sve moguće, oni to zovu "realističnost"... :rolleyes:
Printable View
Jutros se na aukciji pojavio nordgen kakvog tražim i to amc amr 18 god spec nap. iz senke. već su tri menadžera bila prisutna na aukciji i odlučim da odustanem. Bila je to dobra odluka jer je ovaj igrač prodat u 54 rundi za 487 milki a vrednost na tržištu mu je 108 mil. Mislim da je u ovoj priči jedino nordeus dobro prošao a svi ostali su gubitnici, jer dati toliko tokena i para za nordgena koji možda ne prelazi 100% na najjačem treningu je ludost. pogotovo što u zadnje vreme daju 95% nordgena sa slabim napretkom. mogli su kupiti igrača sa skaut liste ili dodati 25 tokena i kupiti igrača na preporuku asistenta. ali kad proključa krv... :p
šteta što sam odustao, mogao sam otključati dostignuće..:rolleyes:
u isto vreme je bila aukcija za još jednog igrača i uzeo sam ga za jedan token i dobro će mi doći kao rezerva.
Attachment 80404
Nije loše:
Attachment 80414
Attachment 80415
Pun mi je K kad Nordeus, zarad "realističnosti", favorizuje ekipe koje to nisu zaslužile... Klinac nije napravio nijednu šansu u prvom poluvremenu, povredio mi je najboljeg strelca Eggimana, celo drugo poluvreme je igrao sa igračem manje, golman mu je odbranio 9 od 11 šuteva u okvir (3 slobodnjaka) i na kraju se provuče golom iz slobodnjaka... Nordeuse, jebala vas vaša "realističnost"...
Attachment 80419Attachment 80420Attachment 80421Attachment 80422Attachment 80423
Vredi li kupiti ovog klinca iz omladinske skole?Kako napreduju oni,koliko zelenih bi mi otprilike trebalo da ga dignem na 6 zvezdica?Ili se vise isplati uzeti nekog sa transfer liste?
Attachment 80432
Ja ih do pre 3 sezone nisam uzimao. Kao bili mi skupi. Međutim, sada mi igraju 4 u timu i 5 je rezerva. Ovi od 14 tokena, bar kod mene, napreduju odlično. Ovi od 12 ili 8 tokena manje više.
A na transferima ideš npr do 10 runde i pitanje je hoćeš li potpisati igrača.
Za tačan broj kofera, po ovome što kažu stari lisci ovde, jedno 80 do 100.
Ono što je bar po meni važno, stavljaj ga u startnu postavu. Iako je slabiji po %.
Nadam se da sam ti malo pomogao.
Ovaj je npr od 20. kola prošle sezone. Bio je na 80% na 13. nivou, sada sam 14. nivo i 102% je sada. Napredak od ukupno 42% https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c03ae2424a.jpg
Sve za jednog, jedan za sve
Ja sam uzeo sličnog i nisam se pokajao:
Attachment 80435
Osvojen turnir :D
Attachment 80436
Attachment 80437
lepa ponuda koja će naravno biti prihvaćena:
Attachment 80439Attachment 80440
Odlična pobeda u ligi:
Attachment 80441
Attachment 80442
Attachment 80443