☆ Kakvi ste sa tokenima? ☆
☆ Da li ste zavrsili sve nadogradnje stadiona? ☆
☆ Koju ste formaciju pripremili za novu sezonu ? ☆
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
☆ Srećno svima ☆
☆ Kakvi ste sa tokenima? ☆
☆ Da li ste zavrsili sve nadogradnje stadiona? ☆
☆ Koju ste formaciju pripremili za novu sezonu ? ☆
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
☆ Srećno svima ☆
Zar već, sutra radno pretpostavljam. Sretno svima u novoj sezoni. Savez je uspio ući u platinastu i uzet ćemo tokene što je najbitnije.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Od 32 tima u grupnoj fazi LŠ, 25 su sa nivoa iznad mene. Samo jedna grupa je sastavljena od mog nivoa. Malo ide već na onu stvar ovakav način žreba. Mogu da treniram igrače kao mazge, ali Bari '91 se neće u skorije vreme ponoviti.
Sve zajednog, jedan za sve
екипа је спремна за нову сезону :d
у купу за почетак доста слабији противник
куп је чудног састава па се могу наћи тимови од 50% до 115%
партизан спада у групу фаворита али има још пар клубова сличног квалитета
циљ за ову сезону је дупла круна и улазак у платинасту лигу
са савезом...
што се тима тиче не планирам било какво улагање ове сезоне јер сматрам
да није потребно,чуваћу токене и коферчиће за неке наредне сезоне :d играче ћу да продајем преко преговора ако дође нека лепа понуда
као што је дошла јутрос...
срећно свима у новој сезони :d
Ne znam kako ide, jer je tek počelo, ali znam kako je završilo i ova igra mi sve više kao i većini ide na qrac.
https://ibb.co/iFmTQa
https://ibb.co/mA5zWF
Ne vidim potrebu za kupovinom igrača kad i sa kombinovanim timom solidno igraju, samo da potpišem one kojima je istekao ugovor.
prvi meč u novoj sezoni i lagana pobeda protiv 3-5-2 formacije. U drugom poluvremenu menjam MC-a i samo par minuta kasnije povreda igrača koji je ušao ali srećom imam još jednog MC-a u rezervi adekvatnog kvaliteta. odličan je bio AMR ( Holth ) koji tako nastavlja sa odličnim igrama iz prošle sezone.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522