Одлучујућа утакмица,улог ЛШ :Д
Не знам да л ћу бити у могућности да пратим тако
да је свака подршка добродошла.
Attachment 81429
Printable View
Одлучујућа утакмица,улог ЛШ :Д
Не знам да л ћу бити у могућности да пратим тако
да је свака подршка добродошла.
Attachment 81429
Mogli su oni to mnogo jednostavnije riješiti. Naime, pre par sezona su nam bili ubacili nordgene od 5* ali niko od iskusnih menadžera nije išao u token rat i svi smo strpljivo sačekali da svi kupe šta im treba za po 1 token. Njima se to očigledno nije svidjelo pa su makli nordgene od 5* i ponovo vratili od 3*. Poenta svega je da uvijek naprave takav sistem da zgrnu što više novca za sebe. Ja ni na ovom novom sistemu sigurno neću dati više od 5-10 tokena po igraču pa makar nikad igrača ne kupio. Možda bi trebali uopšte ne kupovati igrače jer što si jači to jače i protivnike dobiješ, iskreno meni to nema smisla.
Možda bi trebali uopšte ne kupovati igrače jer što si jači to jače i protivnike dobiješ, iskreno meni to nema smisla.[/QUOTE]
Tačno, slažem se u potpunosti. u prvenstvu te nordeus stavi sa ekipama sličnog kvaliteta a i ne bi trebalo biti problem kupiti igrače sa kvalitetom na 5 ili 0 čak i po novom sistemu tako da menadžer uvek može biti konkurentan sa ostalima. Ali, to nažalost znači brzo ispadanje u Kupu i kraj u Ligi prvaka u osmini finala.
Партизанова потера за лигом шампиона
се завршава без успеха јер ''нисмо имали среће''
Шта је ту је,следеће сезоне циљеви су
поновно освајање лиге и први трофеј нивеа мен лиге :Д
Attachment 81438
Attachment 81440
Poraz u poslednjem kolu i pad na 6. mesto... A evo kakav trol se desio danas, ono što ja pričam godinama... Prvi je izgubio od trećeg 1-4, a drugi sa poslednjim odigra 2-2, a mogao je da osvoji ligu sa 3 boda... Sa 56 datih golova, 4 manje od prvog, mogli smo da pokidam ligu, da smo se pojačali, ali nemam više nerava da igram ozbiljno... Honda opet najbolji u ligi...
Attachment 81446Attachment 81447
Shaaban i Humphreys su napustili United...
Attachment 81448Attachment 81449
Meraviglia je prvi put prebacio 40 golova, a izjednačio je rekord po broju asistencija u sezoni, 26... prosečna ocena fantastičnih 8.68...
Attachment 81450
Belgrade United je sa nikad slabijom i jadnijom ekipom završio na 3. mestu... Prva dvojica su bili drastično jači... Meraviglia opet dominirao u Ligi...
Attachment 81451Attachment 81452
Мали резиме сезоне
Вероватно најлошија сезона од кад сам почео
поново активно да играм али има и неколико светлих тачака.
Лига 5. место
са финим резултатима у делу за статистике играча :Д
Attachment 81454
Attachment 81455
Куп задња станица 1/2 финала и ако сам
реално могао и до титуле...
Attachment 81456
Лига шампиона без мене ове
сезоне (а и следеће)
Attachment 81457
Ако не буде великих изненађења
мој савез би требао вечерас да