Šteta što ne radite statistike kao ja, da vidite kakvi vam sve balvani igraju u timu... :rolleyes:
Printable View
Šteta što ne radite statistike kao ja, da vidite kakvi vam sve balvani igraju u timu... :rolleyes:
Ceo jebeni dan mi se prodaje igrač na 3% do sledeće zvezdice...
nisam nista kupovao u ovoj sezoni za prvu postavu a tokena imam zbog dobrih rezultata u Savezu pa sam pazario novog golmana. Ponudio sam menadzeru 5 tokena pa nisam dugo cekao na odgovor.
Videcu da li je sporac a i kako brani naravno. :)
Attachment 85743
u zadnje vreme kupujem igrace 3*-4* sa po dve tri pozicije i spec sa namerom da ugrabim koji token ali prodaja ne ide dobro pa je ekipa sada na 25+. :rolleyes:
mislim, salju ponude od 0 i 1 tokena ali to je sranje.
Attachment 85744
6. kolo Lige prvaka i bilo je zanimljivo u borbi za drugo mesto. Prijatelj u grupi je pobedio poslednjeg u grupi ( koji je btw zalutao, tanker ili sta vec) i cekao je ishod mog meca. Mom protivniku je igrala samo pobeda za prolaz dalje a obojica smo 116% tako da je sve bilo moguce. Do 85. minuta je imao prolaz dalje kada krilo zabija sa distance i prijatelj prolazi dalje. steta sto je 4-ti u grupi bio kanta za napucavanje bilo bi jos zanimljivije.
Od protivnika u osmini finala sam jaci 12% pa ocekujem prolaz dalje.
Attachment 85745Attachment 85746Attachment 85747Attachment 85748Attachment 85749
Partizan ispada u Super ligu, iako nam je trebao samo bod protiv slabije ekipe, da ostanemo u LŠ...
Attachment 85750Attachment 85751Attachment 85752