@lespa Onaj zajebani iz Lige šampiona je i u polufinalu kupa, gde ga čeka duplo zajebaniji, isto sa levela ispod... Neću ja u skorije vreme uzeti ni LŠ, ni kup, osim ako ne tankujem...
Printable View
@lespa Onaj zajebani iz Lige šampiona je i u polufinalu kupa, gde ga čeka duplo zajebaniji, isto sa levela ispod... Neću ja u skorije vreme uzeti ni LŠ, ni kup, osim ako ne tankujem...
novi golman lepo napreduje na treningu a prethodni menadzer mu je vec napucao fitnes na procenat i veci nego sto ima moj dosadasnji golman. jedino sto stari golman ima dosta veci procenat aniticipacije ali dobro...
Attachment 85771Attachment 85772
nakon individualnih treninga podignut kvalitet golmanu za celu zvezdicu. Vezbama "1 na 1" podignute osobine anticipacija i izletanje na 150% a posle toga sa "jedna linija odbrane" podignute osobine komunikacija i koncentracija isto na 150%. osobine refleksi i agilnost sa vezbom "tehnika sutiranja" podignute na 140%-150% mada ova vezba daje i snagu sto mi ne treba ali dobro.
nadam se da ce biti pojacanje sada pred nokaut fazu Lige prvaka. :)
Attachment 85773
Momci imam jedno pitanje vezano za taktiku. Ne zelim da vas smaram ali ne znam kako odigrati protiv 4-2-3-1 ofanzivna ( fotografija formacije ), da li neko ima prijedlog ? :) Hvala !
Attachment 85777
Pokusavao sam sa nekoliko taktika ali nije pomoglo :confused:
evo, podigao sam za 20%. jedva nadjoh vezbu za tu osobinu, ima samo na wingplay. :D
Attachment 85780