Stigao novi update. Biće zanimljivo čitati komentare danas [emoji48]
Sve za jednog, jedan za sve
Printable View
Stigao novi update. Biće zanimljivo čitati komentare danas [emoji48]
Ja sam prvo odigrao danas pa tek onda updetovao [emoji23]. Što je sigurno, sigurno je.
Sta je novo u igri ?
Msm dali je sta promjenjeno ili dodano ?
Ovi update poceli izbacivat svakih 10 dana.
Poslano sa mog Vivax Point X551 koristeći Tapatalk
Kao preslikana utakmica Kelta u kupu... 9 igrača odigra dobro, napadač se ne vidi, golman kiksne i primi 2 iz 3 šuta... Sve na isti kalup troluje...
Attachment 85700Attachment 85701
U sve tri odigrane utakmice danas primljeni golovi u 85., 86. ili 88. minutu... Džabe dobra igra, džabe sve,, Nordeus hoće da bude "realistično", turim im ga ujni u šubaru!!!
Ja napravio update ali ne vidim promjene.
Poslano sa mog Vivax Point X551 koristeći Tapatalk
Jedva prekinuh seriju bez pobede, 7 utakmica od juče popodne... S Partizanom sam morao da izbacim beka i napadača i sa 7 u sredini dobijem utakmicu...
још једна победа и наставак победоносног низа :d
Attachment 85706Attachment 85707
Ljudi,neko vreme necu biti tu,idem na volonterski kamp (14 dana) a s obzirom da
na forum ulazim iskljucivo preko kompa necu biti aktivan.Trudicu se da svakodnevno
nabijam bonuse sto kako bi pomogao savezu da se vrati u platinastu sto zbog lige koja je odlicno
krenula i bila bi steta da propustim ovakvu sansu da ponovo osvojim trofej lige nakon 5 susnih sezona,ali
koliko cu biti u prilici da pratim to ne znam...Veliki pozdrav za sve,puno srece u nastavku sezone pa se cujemo
za dve nedelje :D
Poslije 9 pobjeda, dodjose i dva poraza, liga i kup ::D Ali sve je otvoreno u revansu kup-a dovoljno mi je i 1:0 za prolaz :)
Attachment 85708
Attachment 85709
1-1 sa zadnjim u ligi, 4 gola dao u prvih 10 kola... Pu sve vam jebem!!!
Attachment 85711
Pozdrav svima.
Treba mi jedan savet. Imam golmana od 5 zvezdica ali igra kao da jedva ima 3. Nebitno protiv koje ekipe igram on sigurno prima jedan gol. Redovno dobije ocene oko 6, neretko i ispod 6. Zbog njega sam ispao iz kupa(gde sam vodio ali on prima 2 gola iz 2 suta u okvir i tako ispadam) a u ne tako jakoj ligi sam tek 4. Da li da ga ostavim do kraja sezone (ako kojim slucajem krene bolje da igra) ili jednostavno da dovedem novog golmana (pare i tokeni nisu problem)?
I kako pored ovog neko da osvoji LŠ???
Attachment 85712
Sa zadnjim na tabeli odigra Partizan 1-1, a sa ovakvim protivnikom Celtic bez poraza u dve utakmice... Nigde veze s mozgom...
Attachment 85713Attachment 85714Attachment 85715
[QUOTE=Steppenwolf;469794]Sa zadnjim na tabeli odigra Partizan 1-1, a sa ovakvim protivnikom Celtic bez poraza u dve utakmice... Nigde veze s mozgom...
prvi iz grupe koja se ukršta sa tvojom će biti odušljeven :rolleyes:
Pozdrav svima. Može li mi neko objasniti kako to da kad idem na transfere, na aukciji za nekog igrača sa mnom se ravnopravno takmiči neko ko je manji level od mene. Evo na slikama možete vidjeti da je razlika izmedju mene i ovoga koji mi je drpio igrača ispred nosa čak četiri levela. Kako onda ja ne mogu da kupujem igrače koje kupuju igrači koji su četiri levela od mene bolji. Ne razumijem. Ovo je samo jedan slučaj, bilo je primjera da je razlika u levelima ogromna, po dvadesetak i više levela, samo što nisam uzeo screenshot. Molio bih nekoga za pojašnjenje, hvala. Inače, u novoj sezoni mi ide loše :D
Attachment 85719
Attachment 85720
Attachment 85721
3. mesto u grupi LŠ. Poslednje dve tekme sam ispratio. Današnji protivnik se pojačao skautima samo tako. Trebala mi pobeda da ostanem drugi, ali ništa od toga. Poraz. Nezaslužen, kao i uvek. [emoji16]
Sledeći protivnik u Pomada Ligi je šou. Lik ne igra saveze, ali nešto muti [emoji848]. Ovo je njegov kadar i nije tankovao nijednu sezonu. Prošle je bio 7.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...addc33dfbd.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9a7dcd9023.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e96b9b37a6.jpg
Ali ja ne vidim igrače sa više od 5 zvjezdica, u tome je problem
Pa i on ih vidi sa 5*. Isto kao i ti.
Ti si npr 25. nivo. Tebi je taj igrač na npr 95%, što je 5*. Početna cena za njega je 105 miliona.
Ja sam nivo 10. Meni je taj isti igrač 95%, što je 5*. Samo mi je početna cena npr 55 miliona.
Kao u savezima. Nije važan nivo, već kvalitet. TL je UNIVERZALNA za sve nas. Kapiraš sada?
United kao po običaju prima 2 gola iz 3 šuta u okvir, pa smo morali da damo 3 gola, da prekinemo crnu seriju od 7 uzastopnih poraza...
Attachment 85739Attachment 85740Attachment 85741
Šteta što ne radite statistike kao ja, da vidite kakvi vam sve balvani igraju u timu... :rolleyes:
Ceo jebeni dan mi se prodaje igrač na 3% do sledeće zvezdice...
nisam nista kupovao u ovoj sezoni za prvu postavu a tokena imam zbog dobrih rezultata u Savezu pa sam pazario novog golmana. Ponudio sam menadzeru 5 tokena pa nisam dugo cekao na odgovor.
Videcu da li je sporac a i kako brani naravno. :)
Attachment 85743
u zadnje vreme kupujem igrace 3*-4* sa po dve tri pozicije i spec sa namerom da ugrabim koji token ali prodaja ne ide dobro pa je ekipa sada na 25+. :rolleyes:
mislim, salju ponude od 0 i 1 tokena ali to je sranje.
Attachment 85744
6. kolo Lige prvaka i bilo je zanimljivo u borbi za drugo mesto. Prijatelj u grupi je pobedio poslednjeg u grupi ( koji je btw zalutao, tanker ili sta vec) i cekao je ishod mog meca. Mom protivniku je igrala samo pobeda za prolaz dalje a obojica smo 116% tako da je sve bilo moguce. Do 85. minuta je imao prolaz dalje kada krilo zabija sa distance i prijatelj prolazi dalje. steta sto je 4-ti u grupi bio kanta za napucavanje bilo bi jos zanimljivije.
Od protivnika u osmini finala sam jaci 12% pa ocekujem prolaz dalje.
Attachment 85745Attachment 85746Attachment 85747Attachment 85748Attachment 85749
Partizan ispada u Super ligu, iako nam je trebao samo bod protiv slabije ekipe, da ostanemo u LŠ...
Attachment 85750Attachment 85751Attachment 85752