U Celtic je stigao novi štoper za 9 tokena i spor je... opet...
Attachment 85753
Printable View
U Celtic je stigao novi štoper za 9 tokena i spor je... opet...
Attachment 85753
28 šansi, 9 šuteva u okvir i samo 1-0, da ostanemo na čelu tabele...
Attachment 85754
Marokanci Jlaidi i Bekkari su napustli Celtic posle 7 sezona... Osvojili su 4 lige... Bekkari je otišao za 5 tokena...
Attachment 85757Attachment 85756
Ja vidim i bez statistike, sami se pokazu na terenu :rolleyes:
Imam samo 3 igraca koji su duze od 2 sezone ( DC/DL , MR/AMR i ML/AML ), u novoj sezoni su na 75-80% najslabiji ali opet bolji od ostatka tima i sve ostale igrace moram mijenjati :rolleyes:
Posle 7 poraza u nizu, United vezuje 3 pobede u nizu, prvi put ove sezone bez primljenog gola...
Attachment 85764
[QUOTE=Steppenwolf;469891]Posle 7 poraza u nizu, United vezuje 3 pobede u nizu, prvi put ove sezone bez primljenog gola...
pa pohvali nekad golmane, ne samo da ih kritikujes. :)
Novi napadač u Partizanu, stigao iz Steaue i zove se Silviju Glođokaru... :rolleyes:
Attachment 85766
Rival u kupu drugi iz lige, igram danas i u ligi s njim... Prva utakmica kod kuće 1-1... U revanšu je Nordeus odredio da mi igramo briljantno, a da protivnik nema svoj dan... :rolleyes:
Attachment 85767Attachment 85768Attachment 85769
@lespa Onaj zajebani iz Lige šampiona je i u polufinalu kupa, gde ga čeka duplo zajebaniji, isto sa levela ispod... Neću ja u skorije vreme uzeti ni LŠ, ni kup, osim ako ne tankujem...
novi golman lepo napreduje na treningu a prethodni menadzer mu je vec napucao fitnes na procenat i veci nego sto ima moj dosadasnji golman. jedino sto stari golman ima dosta veci procenat aniticipacije ali dobro...
Attachment 85771Attachment 85772
nakon individualnih treninga podignut kvalitet golmanu za celu zvezdicu. Vezbama "1 na 1" podignute osobine anticipacija i izletanje na 150% a posle toga sa "jedna linija odbrane" podignute osobine komunikacija i koncentracija isto na 150%. osobine refleksi i agilnost sa vezbom "tehnika sutiranja" podignute na 140%-150% mada ova vezba daje i snagu sto mi ne treba ali dobro.
nadam se da ce biti pojacanje sada pred nokaut fazu Lige prvaka. :)
Attachment 85773
Momci imam jedno pitanje vezano za taktiku. Ne zelim da vas smaram ali ne znam kako odigrati protiv 4-2-3-1 ofanzivna ( fotografija formacije ), da li neko ima prijedlog ? :) Hvala !
Attachment 85777
Pokusavao sam sa nekoliko taktika ali nije pomoglo :confused:
evo, podigao sam za 20%. jedva nadjoh vezbu za tu osobinu, ima samo na wingplay. :D
Attachment 85780
Dobro se pokazao katanac, dobio sam ga kod kuce i prosao dalje :cool:
Attachment 85781
Kurvinska igra u svom najboljem izdanju... Vodim 1-0 i imam 2-2 iz prve utakmice u gostima... Uvali mi gol sa igračem manje (OPET!!!)... Završi se 1-1... Odem da vidim s kim igram u sledećem kolu, kad ono on prošao... Vratim se, vidim 1-2... Uvalio mi je 2 gola za 2 minuta sa igračem manje...
SEREM VAM SE U TOP ELEVEN NORDEUSE!!!
Attachment 85782Attachment 85783Attachment 85784
Opet je Nordeus umešao prste i omogućijo slabijem timu da pobedi drugoplasiranog na tabeli, drugi put danas... :rolleyes: Od 3. do 6. mesta svi odigrali nerešeno...
Attachment 85790
Lespa, koliko si potrošio relaksacionih poena za trening
Koliko si potrošio relaksacionih poena za trening golmana
Kada su u pitanju treninzi, da li neko zna koliko je ovo realno ?
Training Guide for every player.!!
I have been working on a traning guide for individual players so here is it.
THIS will cover all they need for that position.
GK:
Goalkeeper training - goalkeeper training - hold the line - 1 on 1 finishing - wingplay - gym = 16,5 %
DC:
Press the play - Press the play - Defending crosses - gym = 12,0 %
Dr/dl:
Press the play - defending crosses - stop the attacker - piggy in the middle - fast counter - sprint = 16,5 %
Dmr/ dml:
Press the play - press the play - fast counter-attacks - gym = 13,5 %
Dmc:
Press the play - hold the line - fast counter - wingplay - 1 on 1 finishing - gym = 17.25%
Mc:
Press the play - press the play - sprint - fast counter-attacks = 15,75 %
Mr/Ml
Hold the line - fast counter - fast counter - slalom dribble - slalom dribble = 15,75 %
Amr/aml
pass , go shoot - fast counter - set pieces - slalom dribble - wingplay - sprint = 17,25 %
Amc:
Wingplay - wingplay - slalom dribble - slalom driddle - fast counterattack = 15,75 %
ST:
Wingplay - wingplay - fast counter - sprint - hold the line = 16,50 %
I hope this helps you guys
Freken FC
Imamo mi na našem forumu mnogo boljeg analitičara i stručnjaka. Pre dve ili tri sezone je postavio trening za golmane i odbranu, gde se treniraju samo važni atributi za te pozicije. Razlikuju se malo od ovih i za nekih 3-4% je manja potrošnja kondicije. Međutim, mnogo su precizniji. Uz to, imaš u temama foruma "Trening...", od istog autora. Tamo su ti svi treninzi sa svim pozicijama tabelarno predstavljeni. Može se videti i odatle koji trening ti je potreban za određenju poziciju.
Hvala Wolf, još jednom. [emoji106]
Sve za jednog, jedan za sve
A novi izazov je glupost, uz svo dužno poštovanje inicijalnih kapisla iz Nordeusa.
Ne možeš da trpaš gomilu teških i vrlo teških treninga u isto vreme, jer tad igrači kreću da igraju loše... Generalno, ako igrače treniraš individualno, što bi trebalo da bude normalno, da bi im ispravio nedostatke, tada isto krenu da igraju loše... Treniraj ih timski, golmani, odbrana i DM linija na jednu, ovi preko pola na drugu stranu... Tek ponekad malo ispraviš nedostatke, sa par treninga...
Pobeda kod kuće, posle preokreta, uz Nordeusovu pomoć... :rolleyes: Protivnik je bio jači, imao je 8 igrača sa ocenom 7.5+, samo su mu golman i napadači bili trolovani (što ja govorim već nekoliko sezona)... Na kraju je igrač utakmice bio moj desni DC sa ocenom 7.4... Protivnik je možda bio bolji, ali smo mi stvorili duplo više šansi, 21-11...
Attachment 85818Attachment 85819
Ako niste primetili, razlog zašto Smorinjo pobeđuje sve redom je što mu SVI igrači imaju SVE atribute preko 120%, i bitne i nebitne...
Uz pomoć svemogućeg Nordeusa, United je dobio i treću utakmicu zaredom u ligi :rolleyes:
Attachment 85827
Delije na polusezoni iznad očekivanja.
Kup nije igran, kraj u 1/16 finala.
Grupna faza Lige Šampiona, iako nije bila primarna, prebrođena sa 1. mesta. Sledeći protivnik za 13% jači i ne očekujem prolaz.
U prvenstvu među prva četiri tima biti je cilj. Za sada 1. sa 4 boda prednosti.
Napokon su i moji igrači na listi strelaca i prosečne ocene.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3aeaedde89.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...82d14b0168.jpg
osmina finala Lige prvaka i samo 2:1 kod kuce. vec u 26. minutu sam imao 2:0 i tu se napravim pametan i predjem na norm. ment i kontre da bih isao na revans bez primljenog gola. Ali ipak primam gol i tu se vracam na napad. ment ali i pored dovoljno sansi nije bilo promene rezultata. i ne bas velika prednost pred revans. :(
Attachment 85830Attachment 85831Attachment 85832Attachment 85833
nakon tekme neki igraci su bas lepo napredovali s obzirom na kvalitet koji imaju:
Attachment 85834
Hvala svemogućem i prepametnom Nordeusu što mi, kao prvi na tabeli ne izgubismo od daleko moćnije i uigranije dvanaestoplasirane ekipe, koja razvaljuje sve redom... :rolleyes:
Attachment 85835
A Liga ziv smor. Iako igram sa drugom postavom napravio sam lepu prednost. :rolleyes:
Attachment 85836