Ponekad imaju problema sa pojedinim serverima. Veza se prekida t.j. nije moguća. Instaliraj ponovo i sačekaj. Imali si pojedinci ovde isti problem pre nedelju dve.
Sve za jednog, jedan za sve
Printable View
Konacno neki dobar rezultat.. Prolaz u polufinale LS
Attachment 88382
Utakmica rešena u prvih 35 minuta...
Attachment 88383Attachment 88384
Kraj u LS. Revans se igrao u 5 ujutro tako da nisam mogao da pratim. Statisticki smo bili bolji ali nismo imali srece...
Attachment 88386
U ligi i dalje sigurno prvo mesto. Sada slede mecevi sa drugim, trecim i cetvrtim na tabeli, gde imamo priliku da obezbedimo titulu...
Attachment 88387
I kako ja da igram??? Koju god formaciju da stavim, isti mi kurac...
Attachment 88389
Na aukcijama idem do maksimalno 10 tokena. Smatram da je sve ostalo tvrdoglavost. Danas mi nešto došlo pa se pokrljah za ovog MC. Treba mi za sledeću sezonu, a ima i poneki zeleni. Platih ga 18 tokena i popuših ga samo tako. F27. A ovo mi se često dešava, da su igrači koje kupim za više od 6-7 tokena, go k....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8b458fe2b0.jpg
Savjeti i misljenja za ove dvije formacije ? Da li se isplati igrati, posto je odbrambena ?
Attachment 88393
Attachment 88394
Indenticna postavka tima na pocetku
Attachment 88395
Buduci da niko ne ulazi na temu formacije i taktike i ne odgovara, pisem na ovoj temi jbg :confused:
Za ovu sa 3DC-3DM-2MC-AMC-ST nemoj napadački da igraš. Odbrana, kroz sredinu, pas dug ili kombi, kontre, presing nizak, čovek i bez ofsajda. Za klizanje ja igram normalno. Ona ti je dobra kada igraš protiv ekipa istog ili većeg kvaliteta, koje napadački igraju. Izuješ ih na kontre samo tako.
A za 3DC-2DML/R ti je Kaskada ekspert. To je sezonama njegova omiljena bila. Napisaće ti elaborat, ako vremena ima. [emoji3]