@ wolf
s obzirom da su besplatni odlicno si prosao.
e sad kazu lutrija da li ces dobiti igraca 104%, 124% ili 144%. tesko da je lutrija verovatno ima veze sa kvalitetom ekipe. ako su tebi Celtic i Partizan na 80 - 90% tebi su ova dvojica velika pojacanja.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
posle dosta sezona dobijanja protivnika u prvom kolu Kupa koji su napusteni timovi ili bas slabog kvaliteta, ovog puta egal protivnik koji je aktivan.
moguce da sam upao u u Kup koji je 2-3 nivoa iznad mog ako vec sada igram sa ovim. dobro sam iskoristio proslu sezonu kada sam osvojio Kup istog nivoa kao i Liga. bice zanimljiv dvomec.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Izvukao sam bota u kupu, valjda jer nisam produžio ugovore.
Čim potpišem za 100% jači
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Jučer mi jedan nudi 2 tokena za ST, 18 godina, spec slobodnjaci koji bi njemu bio od 4* u novoj sezoni. Valjda planirao preprodaju. Danas ode lagano za 10 tokena, trebao sam tražiti 15.
Ne planiram iskoristit free scouta ni ovu sezonu, ni sledeće mi neće trebati ali eto da ne propadne.