Dosta više, auuuuuu sitni sati. Hahahaha
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Printable View
Dosta više, auuuuuu sitni sati. Hahahaha
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ma gde sitni najbolji sati [emoji23][emoji23][emoji23]
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Buduci da ja nikako ne mogu igrati 4-5-1 V stil ( tacnije svi timovi koje sam imao, bili su katastrofa), razmisljam da sledece sezone pokusam sa uskim dijamantom 4-1-2-1-2, sinoc sam igrao u savezu protiv slabijeg i razvalioga 11:0, a protiv istog sa 4-4-2 pobjeda ali na guranje :p
Jednu sezonu sam igrao 4-4-1-1 bio sam medju prva 4 na kraju.
Dvije sezone sam igrao ofanzivnu 4-2MC-3-1, prvi sezonu osvojio ligu, a druga sezona pocelo stekati pred kraj jedva sam ostao medju prva 4.
Moja standardna formacija 4-4-2 radi kako-kad, ako krene dobro na pocetku na kraju steka ili obrnuto jbg :confused:
Ostale formacije sam igrao samo povremeno ako ni jedna od ovih ne odgovara, tako da ni jednu necu ni kuditi ni hvaliti... :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trenutno tip sa ovom formacijom pravi dar-mar u ligi, pobjedjuje ili nerjeseno ima samo jedan poraz :confused:
Attachment 88441
Trenutna tabela, zaostajem 3 boda, imam najbolju gol razliku ali slabiji medjusobni skor u odnosu na 1 i 4 na tabeli .
Attachment 88442
Dobih nekako...
Attachment 88447
Sutra protiv prvog, biće zajebano... Dobio sam ga 3-0 u prvom delu sezone, ali nešto ne verujem da to mogu da ponovim...
Attachment 88448
Japanac Hamamura je napustio Celtic... Osvojio je 3 lige...
Attachment 88449
@Rašo76
Međusobni skor nije u prvenstvuu opšte bitan. Prvo gol razlika.
A za 3U-2Š-2U-1-2 možeš uski dijamant. Njemu su onda DML/DMR totalno neupotrebljivi u odbrani i napadaj kroz sredinu sa kratkim pasovima.
Sve za jednog, jedan za sve
Sa prvim sam egal, pobjeda 3:1 kod kuce isto tako poraz u gostima 3:1
Trenutno stanje na tebeli :
Attachment 88451
Neshvatljiv poraz od 10% slabije ekipe. Unistio me u prvom poluvremenu, pogotovo u prvih 26 min. Prvi poraz u ligi...
Attachment 88455
Ne samo da smo izgubili derbi, nego nas je Nordeus unakazio i za sledeću utakmicu... Kurvinska igra... Dali su nam 2 gola iz 2 šuta, 3 iz 5...
Attachment 88468Attachment 88469
Mislim da nema potrebe da se revans igra https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a68929333e.jpg
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka