Results 1 to 3 of 3
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Albator1

Thread: Turneja po UK

  1. #1
    Rookie Albator1's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    85

    Turneja po UK

    Iznijecu i ovdje svoje ogorcenje turnejom po UK.
    Dosao sam iz prve do kontrolne tacke. I zatim savladao jos dvije ekipe. Dobio sam neke simbolicne nagrade. A onda sam naisao na ekipu koja je na 138% (ja sam na 105%) koji su me odrali. Ok, rekoh vratice me na kontrolnu tacku, nagrade se dobijaju samo za prvu pobjedu. Probacu iz pocetka. Ponovo sam se ukljucio. I rekoh vidi daju mi jos 12 T. Ali neee...skinuli su mi 12T za taj ponovni pocetak. Nigdje u pravilima ne pise da se za ponovno kretanje sa kontrolne tacke skida 12T. A u prozoru koji se pri tom otvori u donjem lijevom uglu stoji dugme " 12 T " koje ni na koji nacin ne sugestira da je rijec o cijeni vec namjerno navodi na zabludu da je rijec nagradi.
    Sto znaci da je turneja u stvari prevara na kojoj cete prije izgubiti nego dobiti . Prevara!!!
    Madridista likes this.

  2. #2
    505
    505 is offline
    Rookie 505's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    65
    Meni je odmah bilo jasno da to cijena ponovnog uključenja u natjecanje. Mada nisam bio svjestan da ću biti izbačen iz natjecanja ako izgubim utakmicu. To nije jasno naglašeno. Ili ja nisam dobro razumio.

    I ja sam izgubio tu utakmicu protiv 135% protivnika, na penale. Što smatram da je jako surovo. Vodio sam 1-0 do zadnje minute. 1-1 je bio rezultat do kraja produžetaka. Moja prva dva izvođača penala su promašili i to je bilo to. Moj tim je bio 118% u tom trenutku.

    Slažem se da su nagrade bezvrijedne. Pogotovo besplatni igrač kojeg ću svakako prodati. Novac mi isto ništa ne znači, jer imam 30 milijardi na računu. Bio bih sretniji sa 3 tokena nego sa 80% napadačem koji je trenutno najslabiji napadač u mom timu, od 5 koliko ih trenutno posjedujem.

    12 tokena je skup ulog za jednu utakmicu koja je u stvari velika kocka. Možda pobijedim i dobijem bezvrijedni dres koji nikad neću koristiti + 18 tokena (ok, ništa posebno) i šansu da odem još jedan krug za koji sam gotovo siguran da ću izgubiti.

    Sve u svemu, loš challenge ove sezone. Pozz.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #3
    Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Serbia
    Posts
    4,173
    Turneja po UK-screenshot_6.jpg

    Piše da ako izgubiš ispadaš odn. da mora iz početka. Ovo da se plaća tokenima restart ne piše. Ali jasno da vam neće džaba dati da uradite restart xD. Sve u svemu razumem vaše nezadovoljstvo u principu nikakv je chalenge. Ali eto ugrabiš neki token i buster tako da bolje išta nego išta.
    Last edited by Shadow; 12-01-2017 at 09:23 AM.