Ajmo jos 45' teskih minuta [emoji16][emoji16][emoji16]
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Printable View
Ajmo jos 45' teskih minuta [emoji16][emoji16][emoji16]
Neka ga duvaju svi
Dzaka Saciri Blerim Dzemaili
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
E zbog ovog sam rekao da nam ne odgovara nereseno izmedju brazila I svajcarske.. Sada bi bilo 6 3 3 0 I imali bi smo neke sanse za prolaz..
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
E vidiš ovako, mi smo dali našom ziheraškom igrom, kao i uvek, pobedu. Posle malo jače od 30', mi smo prestali igrati. Da li je bio penal ili ne, za mene jeste, ali jbg dešava se. Razlika između Krstajića i Mukija je u tome što prvi ubacuje krila i gubi, a potonji napadača, Prijovića, i dobija. Mi primamo gol iz kontre posle kornera za nas koji je završen šutem peko gola, a pri tom vodimo. To ne da je amaterski, nego beton liga nije dostojna toga. A da li nam nešto odgovara ili ne, batice, skupi jaja i pobedi Brazil. I da je Brazil njih dobio, ništa nam ne bi značilo.
A 6330. I u tom slučaju nam treba pobeda za siguran prolaz. Nerešeno teško da nam radi. Švajcarci će ubiti one. Znači na istom smo.
Isto bi ti bilo, nama u 6330 nista ne bi znacila pobeda od 1:0 protiv brazila, u ovom slucaju nas ta pobeda vodi dalje.
Svaka cast Brihu, odsudio je najtendenciozniji mec na prvenstvu. Svajcarci su nas nadtrcali i zasluzili pobedu, ali Brih je toliko bio tendenciozan, da prosto nemam reci. Svaki vazdusni duel je bio faul u napadu u drugom poluvremenu u korist Svajcarske, tri faula, tri zuta kartona za nas, a Mitra su istukli muski bez ijednog faula nad njim. Teraj se u kurac slepce, da Bog da ne sudio nijedan mec vise na prvenstvu. Debil.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6eb7cdae0b.jpg
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Ti slobodno mozes da se lozis na naslove iz Informera, niko ti ne brani. Ali cinjenica je da tebe, mene i one igrace u FIFA predstavlja Slavisa Kokeza, covek koji ne zna da se potpise i koji kad treba da uradi intervju trazi pitanja dan unapred kako bi mu neko dao sugestiju ili odgovore na postavljena pitanja.A ti sad misli sta hoces.
Auuu kakva dva meca malopre. :D
Iranci i Marokanci su me odusevili. Iran, tim bez nekog znacajnog igraca, odigrao srcem i zamalo da dobiju i izbace Portugal. Maroko zamalo Spance. Pa jebem ti ako i mi ne mozemo ovako da se krljamo sa Brazilcima!
Treba neko psihicki da ih naprzi pred mec, a ne u intervjuima svi govore optimisticno, a vec se u mislima pakuju kuci. Takav im izraz lica i govor tela. Iranci se sa loptom ne sastavljaju, ali su nedostatak kvaliteta nadomestili neverovatnom zeljom i borbenoscu. Ja jos ne verujem kakva sam dva meca gledao malopre. I jedni i drugi izginuli na terenu. Ko bi reko da ce ovako uzbudljivo biti u ovoj grupi. :D
Gagi legenda :D:D
https://twitter.com/omodelija/status...84175222136837
Odee nemacka kuci hahahhaha
Sad cemo i mi 🤣🤣
Da su naši pametni, bar sa Nemcima zajedno da lete do Frankfurta. Da se ne troši savez, neće biti ovaj put provizija od ugovora.
Nasi su toliko jako pritiskali loptu, da sam pomislio da igraju revijalan mec posle kojeg ce traziti autograme od Brazilaca. :)
Svajcarci su mnogo vise pokazali protiv njih.
Bar neko da ubode veceras 🤣🤣🤣https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...03b7e57f67.jpg