Results 1 to 10 of 65
Like Tree67Likes

Thread: SP 2018 Rusija

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Madridista View Post
    E zbog ovog sam rekao da nam ne odgovara nereseno izmedju brazila I svajcarske.. Sada bi bilo 6 3 3 0 I imali bi smo neke sanse za prolaz..

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
    E vidiš ovako, mi smo dali našom ziheraškom igrom, kao i uvek, pobedu. Posle malo jače od 30', mi smo prestali igrati. Da li je bio penal ili ne, za mene jeste, ali jbg dešava se. Razlika između Krstajića i Mukija je u tome što prvi ubacuje krila i gubi, a potonji napadača, Prijovića, i dobija. Mi primamo gol iz kontre posle kornera za nas koji je završen šutem peko gola, a pri tom vodimo. To ne da je amaterski, nego beton liga nije dostojna toga. A da li nam nešto odgovara ili ne, batice, skupi jaja i pobedi Brazil. I da je Brazil njih dobio, ništa nam ne bi značilo.
    Zoky likes this.

Addicted Madridista's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    E vidiš ovako, mi smo dali našom ziheraškom igrom, kao i uvek, pobedu. Posle malo jače od 30', mi smo prestali igrati. Da li je bio penal ili ne, za mene jeste, ali jbg dešava se. Razlika između Krstajića i Mukija je u tome što prvi ubacuje krila i gubi, a potonji napadača, Prijovića, i dobija. Mi primamo gol iz kontre posle kornera za nas koji je završen šutem peko gola, a pri tom vodimo. To ne da je amaterski, nego beton liga nije dostojna toga. A da li nam nešto odgovara ili ne, batice, skupi jaja i pobedi Brazil. I da je Brazil njih dobio, ništa nam ne bi značilo.
    Igramo isto kao I nasi klubovi u evropi, neiskusno I amaterski.. Smenili smo trenera zbog jednog igraca koji "vredi" 100 miliona.. Brazil se razigrao I naravno da ce da nas napune..

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
    Zoky likes this.
    PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.

LIGA: 9
    LIGA SAMPIONA: 3
    KUP: 3
    SUPER LIGA: 1

Nastupi-Godet 372
    Golovi-El Faour 428
    Asistencije-El Faour 195