-
2 Attachment(s)
Makar jedan trofej da osvojim ove sezone... Ovo je Partizanu 10. trofej u kupu... Žestoko smo trolovali protivnika, prva 4 gola smo dali iz 5 šuteva u okvir, koliko je imao i on... Nijedan igrač mu nije imao ocenu veću od 6.5...
Attachment 107524Attachment 107526
-
-
4 Attachment(s)
posle poraza i neresene tekme protiv ekipa iz donjeg dela tabele izgubljena pozicija br. 1, ali u zadnja dva kola pobedjen veoma jak FC ALL STARS i danas u derbiju prvoplasirani FC Moonlight i ponovo je moja ekipa na celu. :)
posle gola ukljucio sam kontre sa visokim presingom i tako je ostalo do kraja. izgleda da je protivnik igrao kroz sredinu jer su mi dva DMC-a dobili kartone.
imao sam srece da je golman bio raspolozen u vaznoj tekmi.
Attachment 107528Attachment 107530Attachment 107532Attachment 107534
-
-
-
1 Attachment(s)
sa glavnim klubom igram level 52 i vec dosta sezona unazad je na TL svim igracima TV 128 mil pa se ne moze znati koji igrac brzo napreduje dok se igrac ne kupi i ne proba, sto ume da frustrira kada posle 20 tokena covek shvati da je dobio corak. gledam TL svaki dan i pre 3-4 dana, igrica izbaci na TL tri igraca TV 129 mil. bas sam se iznenadio ali posto je proslo 2/3 sezone, nisam bidovao. s obzirom da posle toga nije bilo vise takvih igraca sada se kajem. nadam se da ce od sledece sezone biti takvih igraca kako bih ugrabio talenta. mada, to ce cekati i ostali menadzeri, pa je onda verovatno bolje kupiti preko asistenta. :o
posle dugo vremena, ukljucio sam animaciju kako bih mogao videti ocene igraca u toku tekme. vidim da su konacno resili problem kretanja krilnih napadaca u polju. :rolleyes:
Attachment 107538
-
Pomjera granice...[emoji57]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...93d2fbdc72.jpg
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
-
2 Attachment(s)
Održavali smo egal 62 minuta, ali kad golman ne može ama baš ništa da odbrani, onda bude potop u završnici...
Attachment 107544Attachment 107546
-
2 Attachment(s)
-
2 Attachment(s)
Tesko ce se odbraniti titula, uvek oktopodi na golu protiv mene
Attachment 107554
Attachment 107556
I smorilo me je vise ovo igranje sa nivoima iznad u Kupu i Ligi Sampiona, mislim da samo samo jednom igrao Kup i LS za moj nivo