Retrospektiva ove sezone. Tri titule, drugi put u istoriji. 50 meceva od kojih smo 44 dobili i po 3 puta remizirali i bili porazeni.
Prekretnica sezone se dogodila posle 10 meceva kada sam uzeo golmana na preporukama. U prvih 10 meceva imali smo skor 6-2-2, da bismo od tada pa do kraja sezone imali sjajnu seriju od 38-1-1 gde smo vezali 24 pobede. Sve u svemu, potpuno zasluzeno smo slavili. Gras i Chavasco dodatno nabudzeni, prvi put Chavasco MVP lige, 4.put zaredom najbolji strelac, i vec posle 4 sezone je postao legenda kluba kao najbolji strelac u istoriji. Trenutno je na koti od 271. Pred njim je jos mnogo sezona za klub.
U 12 Liga - 10 titula, u 11LS - 6 titula, u 11 kupova - 5 titula.
Aj u zdravlje i sve najbolje u novoj sezoni. Zelim vam puno pobeda i trofeja!
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Pocinje nova sezona, cestitam svim forumasima koji su osvojili titule u prosloj sezoni.
FC Partizan ponovo krece sa istom formacijom 4-5-1 V stil, ove sezone ponovo super liga umjesto LS
Kup takmicenje
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....
F.C. Paok krece u novu sezonu sa istom formacijom od kraja prosle, ofanzivna 4-2-3-1 i obavezno dovesti par igraca da pojacaju tim
Liga sampiona
Kup
Prošla sezona je bila veoma uspješna.Uzeli smo pehare u LŠ i Kupu dok u Ligi nismo mogli više od 3.mjesta zahvaljujući Nordeusu.
Maradona je prošle sezone bio lider ekipe,postigao je 81 gol i 62 puta je bio asistent.Ekipa je igrala sjajno.AML Mbappe je takođe bio odličan,dobro su igrali i defanzivci koji su često davali golove glavom poslije kornera,odličan je bio i špic,ali i golman.
U Kupu imamo lakog protivnika na startu tako da prolaz u narednu rundu ne bi smio doći u pitanje.
Prolaz u osminu finala LŠ je imperativ.
Liga Šampiona ove sezone će biti veoma zanimljiva,ali i teška zato što se u ostalim grupama(ne u mojoj)nalaze mnogi timovi iz prošle sezone.Tu su:finalista LŠ i finalista Kupa koje sam pobijedio,zatim ekipa koju sam dobio u četvrtfinalu LŠ,još jedan četvrtfinalista,zatim ekipa koju sam izbacio u četvrtfinalu ili polufinalu Kupa(ne sjećam se tačno),zatim još jedan polufinalista LŠ, i ekipa koju sam izbacio u osmini finala Kupa.
Dalje protivnike u Kupu još nisam gledao
Puno sreće svim forumašima ove sezone!
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Biće teško naći zamenu, koja će i igrati ovako dobro.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
1 sezonu da, ali minimalno dve moram da tražim. Ne znači ništa talenat F19, ako ne postiže golove.