posle poraza i neresene tekme protiv ekipa iz donjeg dela tabele izgubljena pozicija br. 1, ali u zadnja dva kola pobedjen veoma jak FC ALL STARS i danas u derbiju prvoplasirani FC Moonlight i ponovo je moja ekipa na celu.
posle gola ukljucio sam kontre sa visokim presingom i tako je ostalo do kraja. izgleda da je protivnik igrao kroz sredinu jer su mi dva DMC-a dobili kartone.
imao sam srece da je golman bio raspolozen u vaznoj tekmi.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Prvi trofej u sezoni kojem sam se najmanje nadao jer je bilo nekoliko timova na +130%, jedan cak na oko 180% i tako, dva rivala iz iste lige igrala finale u lvl up takmicenju. U drugom poluvremenu razmontiran, doduse popio je crveni jos u 24. minutu.
Hvala drugarima na podrsci.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Maradona brusi formu za završnicu Lige Šampiona
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
sa glavnim klubom igram level 52 i vec dosta sezona unazad je na TL svim igracima TV 128 mil pa se ne moze znati koji igrac brzo napreduje dok se igrac ne kupi i ne proba, sto ume da frustrira kada posle 20 tokena covek shvati da je dobio corak. gledam TL svaki dan i pre 3-4 dana, igrica izbaci na TL tri igraca TV 129 mil. bas sam se iznenadio ali posto je proslo 2/3 sezone, nisam bidovao. s obzirom da posle toga nije bilo vise takvih igraca sada se kajem. nadam se da ce od sledece sezone biti takvih igraca kako bih ugrabio talenta. mada, to ce cekati i ostali menadzeri, pa je onda verovatno bolje kupiti preko asistenta.
posle dugo vremena, ukljucio sam animaciju kako bih mogao videti ocene igraca u toku tekme. vidim da su konacno resili problem kretanja krilnih napadaca u polju.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522