Po ko zna koji put se dešava da novi igrač, u svojoj prvoj utakmici, bude povređen u prvih 10 minuta... Ove sezone 3 puta... Tukli smo 30% jačeg na njegovom terenu i bacili ga na 4. mesto... Kao što sam već hiljadu puta rekao, postoji šablon, gde 4 utakmice u nizu ne možeš da dobiješ, a njemu su se desile u poslednja 4 kola...
Zavrsena 14.sezona, dva osvojena trofeja i otkljucano dostignuce neporazen. Chavasco najbolji strelac, asistent i MVP sezone. Gras tek treci strelac iza Kutinja i drugi asistent. Odlicna sezona, steta sto smo rano ispali u Kupu od treceplasiranog tima iz nase Lige, bila je to dobra sansa za trecu triplu u nizu. Jbg, kasno je sve doslo na svoje mesto. A ja tempiram nekako uvek da u drugom delu sezone budem najbolji.
U zadnjih 36 meceva smo neporazeni, pa nastavljamo niz u narednoj sezoni.
Sledece sezone se moram pojacati na MC poziciji, videcu da li cu to resiti preko pregovora ili kupovinom mladog talenta.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
pisem ovde dok ne otvore temu za novu sezonu.
skupilo se tokena pa sam odresio kesu i novi igrac u klubu, DMC Cunha iz Brazila. Steta za spec ali ne moze sve da se poklopi. juce sam video da cu prvog dana sezone dobiti ponudu preko asistenta, ali ocekivao sam igraca 21 godinu, ali eto nordeus me iznenadio.
videcemo kako ce igrati, tj. da li je magnet za zute kartone?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522