jbg.
Sto se treniranja MC tice, po mom misljenju su veoma zahtevni, cak i ne znam kojim atributima bi dao prioritet.
jbg.
Sto se treniranja MC tice, po mom misljenju su veoma zahtevni, cak i ne znam kojim atributima bi dao prioritet.
Ne znam bas dal ne vrede. Krenuo sam sezonu sa dva mca na 4* i 5*. Procenat uspesnih dodavanja je bio na ispod 80% u svakom mecu bez obzira na rivala. Kako sam se pojacavao na toj poziciji, procenat je dosta porastao, kontam da ima neke veze u algoritmu. Mada, ko zna.Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Zavisi od rivala. Nikako ne valja da protivnik ima dobru prednost u odnosu na tebe na sredini jer ti smanjuje procenat uspesnih dodavanja i kada igra presing tvoji jos cesce grese. Ja volim da ima dobru kondiciju, brzinu, dodavanje, dribling, pozicioniranje, markiranje i hrabrost ili uklizavanje. Sa dobrim plejmejkerom tvoji ce imati oko 90% uspesnih dodavanja i dzaba rivalu ako igra presing protiv tebe. Tako to ja bar kontam. Sto veci broj uspesnih dodavanja, to bolja sansa da tvoji stvore dodatnu sansu za gol i anuliraju presing rivala. Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd