-
Podrska igre
Zasto podrska igre moje i samo moje tikete drzi otvorene po nekoliko meseci bez naznaka za resenje problema?
Neki od tiketa na koje cekam odgovor direktno mi otezavaju igranje jer su u pitanju ozbiljni bagovi ili vasi propusti...
Molim za normalan odgovor.
-
Nemoj da se osecas usamljenim :) Dva sam sam zatvorio jer su mi na jednom odgovorili na engleskom i ja sam uzvratio na engleskom pa sam ga zatvorio :) Ovi sto pise da su pre mesec dana guraju u drugi mesec vec i svi rekvesti su primljeni od raznih clanova podrske a sada su svi kod famoznog Yana :(
#155442 Cista opaska bez psovanja, pasije, strasti i logike (unapred znam Bojan ce brzopleto da bude sticker)
Submitted about 1 month ago
Being processed. View request history »
#178202 Problem sa kondicijom igraca
Submitted about 1 month ago
#188295 Ne zelim da Bojan Yan odgovara na moje rekveste kao ni da ih prihvati neko drugi pa prosledi opet Yan-u
Submitted 20 days ago
#189815 Kako osvojiti neki trofej u bilo kom takmicenju?
Submitted 18 days ago
#193584 Kada ce doci do promene scenarija?
Submitted 14 days ago
#196582 Ljudi kako da pobedim nekog ?
Submitted 12 days ago
#198387 Prvih pet minuta!
Submitted 11 days ago
#199267 Jubilarni deseti rekvest za Yana iako ima vec osam mojih otvoreni deveti se nadam da mu danas prebace :)
Submitted 10 days ago
#203811 Ovo je stvarno prevazislo svaku meru
Submitted 6 days ago
-
Evo kako je kod mene, klasicna diskriminacija. Samo pokazuju o kakvoj firmi se radi.
http://img163.imageshack.us/img163/392/yano.png
-
Mogu li dobiti mail adresu za kontakt igre jer imam neke prituzbe pa neznam gdje trebam uputit
-
@Vedran Staklenac
Izvoli link, ovde mozes uputiti bilo kakvo pitanje/prituzbu
Nordeus Support
-
udjes na ovaj sajt Nordeus Support, ispunis tiket i ljudi ti se jave.. mozda.. :D
sto se tice ove liste neobradjenih tiketa doticnog, samo jos fali prijava medjunardnom sudu u strazburu ili tiket tipa "pravda za mene".. xD samo napred, sto vise tiketa, veca sansa za odgovor.. :D
edit: dingospo bio brzi.. :D
-
preuzeo sam klub,kad sam isao gledat pisalo je prosjek godina 23.8 uzmem klub i sve ok kad ujutro uđem ono sve igraci 30+ godine,samo dvojca 20,22 god ja poludio nemogu ih prodat idu na kraju sezone u penziju,a server boze oslobodi sve sa 3* igraci tu i tamo neki sa 4*,sa 5 jos ni jednog nisam vidio uzassssss i sramota
-
Isto i meni kad sam išao da preuzmem klub, pisalo je da je 1. na tabeli. Ja ga preuzmem kad on 12. A moguće je da si ti tim preuzeo zadnjeg dana prve sezone, a ujutru počela nova sezona i igrači neki se penzionisali prošle sezone, a zamenili ih drugi.
-
da zamenili ih drugi penzioneri komedija ziva majke mi sad cu trebat 100 tokena i 1B novaca da osposobim momcad da lici na nestio
-
Ne moze da se poveze na top eleven preko wi-fi ja