5Likes
-
Podrska igre
Zasto podrska igre moje i samo moje tikete drzi otvorene po nekoliko meseci bez naznaka za resenje problema?
Neki od tiketa na koje cekam odgovor direktno mi otezavaju igranje jer su u pitanju ozbiljni bagovi ili vasi propusti...
Molim za normalan odgovor.
-
-
Evo kako je kod mene, klasicna diskriminacija. Samo pokazuju o kakvoj firmi se radi.
-
Apprentice
Mogu li dobiti mail adresu za kontakt igre jer imam neke prituzbe pa neznam gdje trebam uputit
-
Apprentice
@Vedran Staklenac
Izvoli link, ovde mozes uputiti bilo kakvo pitanje/prituzbu
Nordeus Support
-
-
Apprentice
preuzeo sam klub,kad sam isao gledat pisalo je prosjek godina 23.8 uzmem klub i sve ok kad ujutro uđem ono sve igraci 30+ godine,samo dvojca 20,22 god ja poludio nemogu ih prodat idu na kraju sezone u penziju,a server boze oslobodi sve sa 3* igraci tu i tamo neki sa 4*,sa 5 jos ni jednog nisam vidio uzassssss i sramota
-
Isto i meni kad sam išao da preuzmem klub, pisalo je da je 1. na tabeli. Ja ga preuzmem kad on 12. A moguće je da si ti tim preuzeo zadnjeg dana prve sezone, a ujutru počela nova sezona i igrači neki se penzionisali prošle sezone, a zamenili ih drugi.
-
Apprentice
da zamenili ih drugi penzioneri komedija ziva majke mi sad cu trebat 100 tokena i 1B novaca da osposobim momcad da lici na nestio
-
Ne moze da se poveze na top eleven preko wi-fi ja