Results 1 to 10 of 14
Like Tree5Likes

Thread: Podrska igre

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    udjes na ovaj sajt Nordeus Support, ispunis tiket i ljudi ti se jave.. mozda..

sto se tice ove liste neobradjenih tiketa doticnog, samo jos fali prijava medjunardnom sudu u strazburu ili tiket tipa "pravda za mene".. xD samo napred, sto vise tiketa, veca sansa za odgovor..

edit: dingospo bio brzi..

Apprentice Vedran Staklenac's Avatar
    preuzeo sam klub,kad sam isao gledat pisalo je prosjek godina 23.8 uzmem klub i sve ok kad ujutro uđem ono sve igraci 30+ godine,samo dvojca 20,22 god ja poludio nemogu ih prodat idu na kraju sezone u penziju,a server boze oslobodi sve sa 3* igraci tu i tamo neki sa 4*,sa 5 jos ni jednog nisam vidio uzassssss i sramota

Rookie Albator1's Avatar
    Quote Originally Posted by Бане View Post
    udjes na ovaj sajt Nordeus Support, ispunis tiket i ljudi ti se jave.. mozda..

sto se tice ove liste neobradjenih tiketa doticnog, samo jos fali prijava medjunardnom sudu u strazburu ili tiket tipa "pravda za mene".. xD samo napred, sto vise tiketa, veca sansa za odgovor..

edit: dingospo bio brzi..
    Kakav tiket? Tamo vec postoje neka pitanja i odgovori...i koliko vidim to je to. Ne mozes ih nista pitati. Oni su smislili pitanja i odgovore

Послато са GT-I8200 уз помоћ Тапатока