Zato što je Pieroni nemotivisan!!! Nemotivisani protiv slabijih ekipa, nemotivisani protiv jačih...
Attachment 114610
Printable View
Zato što je Pieroni nemotivisan!!! Nemotivisani protiv slabijih ekipa, nemotivisani protiv jačih...
Attachment 114610
Golman nemotivisan, a njegov brani 5 od 5!!! Zato što primamo 2 gola sa igračem.
Attachment 114612
Ne znam kakva je Nordeusova logika u novom eventu ali nocas 3 pobjede protiv PSG. :confused:
U toku dana nisam bio ni blizu, gubio sam 2:0 ili 3:0 kao od sale :p
Novi napadač je za 15 tokena stigao u Celtic, Nemac Steffen Grote... Ovo je peti napadač u istoriji Kelta, koji stiže iz Nemačke... Najpoznatiji je Timo Sieah, sa 327 odigranih utakmica i 17 osvojenih trofeja...
Attachment 114624
4 - 0 protiv 17% jačeg...
Attachment 114628
Koliko je Partizan trolovan ove sezone, najbolje govori činjenica, da je najbolja prosečna ocena igrača 7.35, a nije Scalvini... Copy-paste kako je trolovan Mare prošle sezone...
Attachment 114630
Ceo jebeni dan izbacuje iz igre... Koji vam je kurac jebote??? Je l' ima neko sposoban za bilo šta, u tom Nordeusu???
Pozz, je l’ može neko da mi napiše koji je najbolji trening za AMR da navežba poziciju MR? Odnosno kako da potrošim najmanje kofera za to. Hvala unapred