Pa to ni oni ne znaju, a ti hoćeš....
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Printable View
Koja lakrdija :D
Attachment 115186
Attachment 115188
Attachment 115190
Kontam da se dečko kvallitetno smorio xD
Taj je uređaj ili polomio ili pojeo. Trećeg nema. Video si ko je kod mene kup uzeo, video si wolfof post sa 1DC.... smešno postalo
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Koliko je trolovalo Partizan ove sezone, dovoljno govori to da je Scalvini u ligi dao samo 2 gola i imao 5 asistencija (ukupno 8 i 9)... Lomio sam se da li da ga prodam i na kraju prelomio... Scalvini je napustio Partizan posle 8 sezona...
Attachment 115194
I Korejac Jang je napustio Partizan posle 8 sezona... Poslednju sezonu je odigrao katastrofalno...
Attachment 115196
Rasprodao sam ceo Partizan, ostala mi samo 4 igrača, DR Steensig, DMC Rui Pires, i 2 MC, Olsson i Cilinšek, s tim da ovaj drugi odlazi u penziju...
tog DR-a sam umesto Josten-a stavio na DR poziciju a AMR-a prebacio na ST i igrao u formaciji sa dva ST-a kroz sredinu i sada ne znam da li sam do 85. minuta igrao sa Jostenom na AML poziciji ali u formaciji bez DR-a ili je igrica prihvatila odmah moje promene samo to nije bilo graficki ispraceno. Ma mogu samo da nagadjam... :rolleyes:
Cestitke svima na osvojenim trofejima i srecno u narednoj sezoni. :)
Mare postiže 2 gola iz slobodnjaka, u direktnom duelu za 4. mesto... Još ako Linch FC izgubi od prvog večeras, završićemo na 3. mestu...
Attachment 115198Attachment 115200
pred 26. kolo sam bio drugi zbog losije gol razlike ali pobedom od 9:0 protiv 14-tog na tabeli osvojen trofej i tripl kruna. :cool::):p
Attachment 115204Attachment 115206