Ja ako popizdim, teško da ću da se bakćem s tim... Kad izgubim, svima udarim ili trčanje ili teretanu i udri dok ih ne spustim na željenu kondiciju...
Printable View
Ja konto da ti wolf ideš u teretanu pa rekoh da popričamo malo na tu temu kad ono ti o igračima. ;)
Brate, da sad sretnem lika koji je smislio ovaj Team Play Bonus, tako bi mu klepio jednu vaspitnu iza ušiju!!!
Ovo je samo idiot, bez grama mozga, mogao da smisli!!!
Juce odigrano :
Jos jedan derbi, nakon 2 na tabeli, pobjeda i nad vodecim timom ali jos uvijek na 5 mjestu sa 5 bodova zaostatka za vodecim
Attachment 120904
Pobjeda i u LS bez obzira na slabu realizaciju, sutra derbi u grupi i prilika da ovjerim prvu poziciju :)
Attachment 120906
Attachment 120908
Attachment 120910
Wolf, ako si na kompu daj napravi na engleskom dijelu foruma anketu u kojoj ćemo da ocijenimo ovo zadnje ažuriranje. Čisto da vidimo reakciju svih forumaša i dal će admini da reaguju. Al stavi ocjene da budu sarkastične tipa idiotsko ažuriranje, ja bih to uradio al nisam maštovit kao ti [emoji16].
Dakle sada je najisplativije 2 treninga svi igraci uz video, posle toga i onako ima jos 25 pregleda za bustere.
Čisto me zanima dal postoji neka budala koja bi ovo ažuriranje ocijenila kao nešto pozitivno.