Samo 4-0 protiv boranije...
Attachment 120912
Printable View
Samo 4-0 protiv boranije...
Attachment 120912
Sisajte mi kurac...
Attachment 120914Attachment 120916
U ligaskom takmicenju na sredini tabele sa 9 bodova zaostatka za vodecim. Isti tim ( FK Zvecan ) u zadnje 4 sezone 3 puta zajedno u ligi :rolleyes:
Attachment 120922
Grupna faza LS, jedini bez poraza i 99% osigurano prvo mjesto na kraju
Attachment 120924
Pobeda i revanšu za prolaz dalje. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f8edfe72e2.jpg
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Nešto o novim bonusima igrača i pregovorima.
Koliko i šta oni donose, ne zna trenutno niko od menadžera. S obzirom da se redovno troluje protiv zapuštenih ekipa, pitanje je koliko i ovaj stari bonus donosi. Zaključak: trošenje što većeg broja kofera za oporavak i zamena tokena za iste.
Takođe, pregovori samo poslednje sedmice sezone sa ciljem da se stane na put up-selling-u i doaka top100 saveznim prevarantima. Zbog tih 200 menadžera "ispašta" cela igračka zajednica gubljenjem tokena od preprodaje. Sve se to moglo vrlo lako rešiti jednim korakom unazad i vraćanjem limita između osobina.
Imajući u vidu da je Nordeus, ipak, kompanija profitno orijentisana i sve ove promene, očigledan je sakriveni motiv.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Izgleda im danas bilo do het trikova. :D
Attachment 120926
Pa 100 puta im je sugerisano da ukinu nagrade za 100 najboljih saveza. To u svakom slucaju nisu novi igraci vec stari koji imaju po 10k tokena i bustera. Novim sistemom bonusa najvise su pogodjeni novi igraci i od njih se pokusava oteti koji dinar.
Ja se razmisljam da u klubu imam 22 igraca koja mogu da igraju takmicarske meceve i da ih rotiram posto sada "rezerve" koje su imale ulogu da budu tu samo za treninge gube svaki smisao.
Kad te retardirani Nordeus zajebava 80 minuta, protiv ekipe na 63%, sa stokilašima u timu...
Attachment 120928Attachment 120930Attachment 120932
Novi golman, neočekivano, za 14 tokena...
Attachment 120934