Results 1 to 10 of 473
Like Tree510Likes

Thread: Sezona 117 - 31. Mart - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted NekoIzMase's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Nešto o novim bonusima igrača i pregovorima.
    Koliko i šta oni donose, ne zna trenutno niko od menadžera. S obzirom da se redovno troluje protiv zapuštenih ekipa, pitanje je koliko i ovaj stari bonus donosi. Zaključak: trošenje što većeg broja kofera za oporavak i zamena tokena za iste.
    Takođe, pregovori samo poslednje sedmice sezone sa ciljem da se stane na put up-selling-u i doaka top100 saveznim prevarantima. Zbog tih 200 menadžera "ispašta" cela igračka zajednica gubljenjem tokena od preprodaje. Sve se to moglo vrlo lako rešiti jednim korakom unazad i vraćanjem limita između osobina.

Imajući u vidu da je Nordeus, ipak, kompanija profitno orijentisana i sve ove promene, očigledan je sakriveni motiv.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    Pa 100 puta im je sugerisano da ukinu nagrade za 100 najboljih saveza. To u svakom slucaju nisu novi igraci vec stari koji imaju po 10k tokena i bustera. Novim sistemom bonusa najvise su pogodjeni novi igraci i od njih se pokusava oteti koji dinar.

Ja se razmisljam da u klubu imam 22 igraca koja mogu da igraju takmicarske meceve i da ih rotiram posto sada "rezerve" koje su imale ulogu da budu tu samo za treninge gube svaki smisao.

VIP
    Novi golman, neočekivano, za 14 tokena...

Sezona 117 - 31. Mart - Kako vam ide?-1vhhhhhhhhh.jpg

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by NekoIzMase View Post
    Pa 100 puta im je sugerisano da ukinu nagrade za 100 najboljih saveza. To u svakom slucaju nisu novi igraci vec stari koji imaju po 10k tokena i bustera. Novim sistemom bonusa najvise su pogodjeni novi igraci i od njih se pokusava oteti koji dinar.

Ja se razmisljam da u klubu imam 22 igraca koja mogu da igraju takmicarske meceve i da ih rotiram posto sada "rezerve" koje su imale ulogu da budu tu samo za treninge gube svaki smisao.
    I dok ti njih istreniraš da ti budu za prvi tim, daćeš sve kofere.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

VIP
    Pošto je izgubio status rezervnog golmana, Meksikanac Almeida napušta Celtic posle 8 sezona i 8 osvojenih trofeja...

Sezona 117 - 31. Mart - Kako vam ide?-1vhhhhhhhhhh.jpg