Kod Nave brzina osrednja, ali je recimo Mare imao ekstra brzinu, dodavanje i šut, ali učinak ni blizu kao igrači kojima je sve u napadu bilo jako...
Printable View
Najbolji strelac lige do sada, level 19 . U ligi 5 utakmica - 10 golova, LS 4 - utakmice 4 gola .
Kada se gledaju napadacke, fizicke i mentalne osobine: snaga, agresivnost i centarsut su ispod 100 %
Attachment 122413
Imao sam prilike da se uverim koliko je bitan team play bonus. Naime, sa laznjakom nisam radio treninge sa prvom postavom I ti bonusi su Pali na 4,2 I na kraju 0. Rezultati su tih Dana bili katastrofa, gde Sam u prvenstvu u 4 kola imao samo dva boda. Nakon vracanja tih bonusa na 10 ekipa je razbijala. Znaci, namestili su algoritam da Ako podignes trening bonuse na 10, kondiciju na 99%, pravilna formacija I taktika, sve je to kurac Ako je los team play bonus. :rolleyes:
Po meni, Ako igram protiv menadzera koji nije tri Dana ulazio u t11 Ali ima isti kvalitet, to Treba da bude derbi a ne da ga ja dobijam sa lakocom zato sto su njemu trening I team play bonus na 4. Kakva je draz u takvim tekmama? Nikakva!
Znaci, sve je jasno, treba ukinuti trening I team play bonus I vratiti limit Izmedju skilova na recimo 40% I t11 ce biti mnogo bolji menadzera nego sto je sada.
Ali ne gajim nade da ce njima doci iz dupeta u glavu. :(
Odigram dvije dobre utakmice, sipaju golovi iako nisam veliki favorit. Nakon toga dvije lagane utakmice, ogroman sam favorit a nemogu se sastavit. Čim je razlika 20% meni efikasnost padne na 0%.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ce087005c4.jpg
Osmina finala u Kup-u, teska utakmica rivali su dosta izjednaceni po kvalitetu timova ali napravljena zaliha za revans
Attachment 122445
2 Penala, igrac manje pa izjednacenje, pa jos jedno iskljucenje... Saso mange u derbiju kola.
Attachment 122447
Attachment 122449
Vodeći sam u ligi, bježim dva boda ekipi koja je na 82%.
Sa njim odigrao neriješeno, nisam pratio.
Ostale ekipe su skoro sve na 100%, ali ih trola izgleda.
Attachment 122451
I PAOK je uspio da pobjedi u prvoj utakmici osmine finala Kup-a i stvori zalihu za revans, protivnik je jaci oko 7%
Attachment 122453
Attachment 122455
Attachment 122457
Evo me nazad da im se najebem kurve majke retardirane!!! Jebo im pas mater šugavu!!! Od prvog minuta gledam kako me skriptuje u napadu!!! Ovako su oteli trofej Partizanu, prošle sezone, kolo pre kraja, isto 19% slabiji protivnik!!! Sve im jebem krvavo!!!
Attachment 122463Attachment 122465Attachment 122467