Sve najbolje svima koji slave danas, da provedete dan u zdravlju i veselju sa svojim najmilijim.
Sezona nije dobro počela, nagradu za najboljeg strijelca je osvojio Zaba ali kako je penzionisan nagrada je random dodijeljena rezervnom MC od 2* koji je prešao na 3*. Još kad uzmem u obzir da je završnica nebitan atribut za MC i da ga čuvam za prodaju kolegi... Zezaju opasno, ovo se nastavlja dakle... hmmmm da baš vidim dokle. Ako budem mogao igrat ću i ovu sezonu jer cilj nije postignut u prošloj.
Kupujem jednog MC i to je to, ostale ne mijenjam.
Zaboravih slikati, moje lijevo krilo je pokupilo ovih 30% atribut završnica, 32 il 33 pogotka.
@mesa
E bas su seronje. Ako se taj penzionise, onda neko iz prve postave ili najkvalitetniji igrac u klubu. Bas su seronje.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Jutros je asistent bio koristan i za 16 tokena sam kupio ST specijalistu za slobodnjake od 76% i 18 godina. Pao mi direktno tamo gdje sam trebao igrača. Istrenirana pozicija da zamijeni penzionisanu legendu i dignuti atributi, za početak dovoljno.
Hristos vaskrs i od mene za početak.
Prošla sezona sa dva trofeja i tanjirom je bila uspešna. 121% kvalitet tima poslednjeg dana mi je doneo Kup i LŠ sa +1 lvl ekipama. U Kupu samo je još jedan menadžer sa mog nivoa. Spajanje servera očigledno nije donelo nikakve promene u žrebu i koncentraciji aktivnih timova.
Što se tiče bug-ova, vidim da, kao i prošle sezone, dosta menadžera nije tokene dobilo, a čak su nekim savezima bodovi ukradeni pa nisu prešli u višu diviziju. Sve u svemu, isto sranje samo drugo pakovanje.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Sa FCK NZS i prosekom od 112% prošle odnosno 92% ove sezone igram LŠ i Kup protiv mog lvl i 2-3 ekipe sa nivoa ispod.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk